📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
widzę że kolega nowy w internetach...
Za tego fucka to bym stał się konfidentem.
Musiałem trochę podgłośnić Bo zastanawiałem się czy na pewno po polsku gadają
teraz tylko przerobić na cabrio i jak nowy
Tom9310 napisał/a:
Musiałem trochę podgłośnić Bo zastanawiałem się czy na pewno po polsku gadają
Ja dopiero pod koniec filmiku moglem powiedziec, ze napewno rozmawiaja po polsku. Jeszcze nalepka rejestracyjna na szybie to w pewnym sensie potwierdza.
i co tu kurwa śmieszngo pogięty ale sprawny.. dobrej drogi kolego a debilom paluch w dupę
W kabinie auta nagrywającego głośniej niż w tym po wypadkowym
HammerAmarth napisał/a:
Dżizas kurwa, które to już okrążenie? Na ferie Ci rodzice neta kupili że takie starocie wrzucasz?
Nie widziałem filmiku na sadolu więc go wrzuciłem. A jak Cię dupa szczypie to zawolaj swojego chłopaka.
Ja pierdole jaki gruz, skrajna nieodpowiedzialność wyjeżdżać taką kupą złomu na drogę....
Kretyn nie kierowca....
I ten z Peugeota też.
Kretyn nie kierowca....
I ten z Peugeota też.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów