📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Psi zaprzęg powinien stać przed autem.
Mateyko44
ktos tu jest jp
Policjan olewa - JP na 100%, jak pomaga to "psi zaprzeg". Zdecyduj sie. Moze gdy inni beda Cie szanowac to to zrozumiesz.
Policjant też człowiek - spotykają go również dobre i złe sytuacje. Przez to, że nosi mundur ludzie chcą aby był nieomylnym, doskonałym supermanem który zawsze jest tam gdzie go potrzebują...
Niestety nie każdy to rozumie. :/
Executtor
psycholog nam się kurwa znalazł...
psycholog nam się kurwa znalazł...
jesteś głupi czy z policji?
już kurwa nie mogę czytać tego pierdolenia o JP, i zarazem wypocin obrońców niebieskiej chołoty.
Prawda jest taka, że są i tacy i tacy, jak w każdym środowisku. Nie mniej to Policja, która na pojedyńczą jednostkę ma wyjebane, dlatego ja mam wyjebane w nich wszystkich po równo, i sprawiedliwie, bez podziałów.
Prawda jest taka, że są i tacy i tacy, jak w każdym środowisku. Nie mniej to Policja, która na pojedyńczą jednostkę ma wyjebane, dlatego ja mam wyjebane w nich wszystkich po równo, i sprawiedliwie, bez podziałów.
Nie ma co uogólniać, policja jest potrzebna ale jak służy ludziom. U nas nie służy tym, którzy im płacą czyli obywatelom a władzy. Więc jak władza posrana to i policja.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów