18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Gienek2 2010-09-02, 14:11
naped na cztery buty
Zgłoś
szefooo 2010-09-02, 16:12 35
Psi zaprzęg powinien stać przed autem.

ironią w ryj
Zgłoś
Jacek86s 2010-09-02, 22:06 5
szczecin mieszka I ? cmentarz
Zgłoś
Pener 2010-09-03, 22:27
jak mozna miec taka brzydka czarna rejestracje?
Zgłoś
mateyko44 2010-09-03, 22:29 6
akurat policjant zarabia wiecej niz ty i twoja laska razem wzieci

Mateyko44
Zgłoś
AleToNieDoMnieTak 2010-09-03, 22:34
ktos tu jest jp
Zgłoś
L................r 2010-09-03, 22:40 5
Policjan olewa - JP na 100%, jak pomaga to "psi zaprzeg". Zdecyduj sie. Moze gdy inni beda Cie szanowac to to zrozumiesz.
Zgłoś
Executtor 2010-09-03, 22:48 3
Policjant też człowiek - spotykają go również dobre i złe sytuacje. Przez to, że nosi mundur ludzie chcą aby był nieomylnym, doskonałym supermanem który zawsze jest tam gdzie go potrzebują...
Niestety nie każdy to rozumie. :/
Zgłoś
lg0r 2010-09-03, 23:24
Executtor
psycholog nam się kurwa znalazł...

w Rosji można dostać wpierdol za nic. W Polsce za wszystko.
Zgłoś
Diesel9.1 2010-09-03, 23:34 2
Executtor napisał/a:

Policjant też człowiek - spotykają go również dobre i złe sytuacje. Przez to, że nosi mundur ludzie chcą aby był nieomylnym, doskonałym supermanem który zawsze jest tam gdzie go potrzebują...
Niestety nie każdy to rozumie. :/

jesteś głupi czy z policji?
Zgłoś
Mindfuck 2010-09-04, 0:17
już kurwa nie mogę czytać tego pierdolenia o JP, i zarazem wypocin obrońców niebieskiej chołoty.
Prawda jest taka, że są i tacy i tacy, jak w każdym środowisku. Nie mniej to Policja, która na pojedyńczą jednostkę ma wyjebane, dlatego ja mam wyjebane w nich wszystkich po równo, i sprawiedliwie, bez podziałów.
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2010-09-04, 5:24
Nie ma co uogólniać, policja jest potrzebna ale jak służy ludziom. U nas nie służy tym, którzy im płacą czyli obywatelom a władzy. Więc jak władza posrana to i policja.

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Zgłoś
p................z 2010-09-04, 11:02 2
są psy i jest policja
Zgłoś
bilo11 2010-09-05, 17:02
nie. to tylnonapędowy - z tych lepszych;)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów