Teraz laweta będzie potrzebowała lawety.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Teraz laweta będzie potrzebowała lawety.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Takie rzeczy tylko w hameryce tylu facetów a żaden kurwa nie pomyślał żeby zadzwonić do dyspozytorni zapytać się czy będzie jechać pociąg... Niby 21 wiek na tej budce chyba jest numer, zresztą każdy ma Internet w telefonie ale IQ poziom Ameryka i żadna technologia tego nie zmieni.
Ogólnie jest tak dużo tych wypadków na tych przejazdach kolejowych a to jakiś baran boi się wyłamać drewnianych barierek a to ktoś woli ratować samochod niz swoje życie że trochę stają się takim symbolem idiotów 21 wieku xD
Ogólnie jest tak dużo tych wypadków na tych przejazdach kolejowych a to jakiś baran boi się wyłamać drewnianych barierek a to ktoś woli ratować samochod niz swoje życie że trochę stają się takim symbolem idiotów 21 wieku xD
Maszynista też kawał chu... Nawet nie próbował go ominąć
DużyKogut napisał/a:
Maszynista też kawał chu... Nawet nie próbował go ominąć
Idiota...To można stwierdzić dopiero po śladach hamowania, zapisach z czarnej skrzynki i paskach TVP. Byłeś tam? Widziałeś?
Kumulacja debili w jednym miejscu...
Istniało kilka bezpieczniejszych rozwiązań, ale debile wybrali najgorszą opcje
Istniało kilka bezpieczniejszych rozwiązań, ale debile wybrali najgorszą opcje
Nie można było przepchnąć auta z torów? Ale o czy my mówili skoro to Ameryka tam te tluste dupy podjeżdżają do bankomatu samochodami…..
Kiążka: "O Lawecie, która podróżowała koleją."
Autor: _Yarko_
Wydawnictwo: Kononowicz i nie ma niczego sp.z o.o.
Autor: _Yarko_
Wydawnictwo: Kononowicz i nie ma niczego sp.z o.o.
camperboy napisał/a:
Nie można było przepchnąć auta z torów? Ale o czy my mówili skoro to Ameryka tam te tluste dupy podjeżdżają do bankomatu samochodami…..
Jak się automat zepsuje to bardzo często nie da się go przepchać. I tak jestem w szoku, że ktoś pomyślał o zdjęciu przewożonego auta z lawety żeby zmniejszyć straty.
Tyłem się nie dało wciągnąć.
Nie ma to jak ładować lawetę na przejeździe kolejowym. No co może pójść źle? No co?!
Perhydrol napisał/a:
Jak się automat zepsuje to bardzo często nie da się go przepchać. I tak jestem w szoku, że ktoś pomyślał o zdjęciu przewożonego auta z lawety żeby zmniejszyć straty.
zależne od automatu.... w astarym audi jest luz, w nowszych np bmw, bez włączonego silnika nie zrobi się neutralu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów