To się nazywa "niedźwiedzia przysługa"?
To się nazywa "niedźwiedzia przysługa"?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na tyle osób nikt nie potrafi obsługiwać samochodu? Co to kurwa za ciemnogród? Podlasie?
Jak ktoś nigdy nie jeździł automatem (a duża część społeczeństwa nie jeździła) to nie umie. Dla niewiedzących: kobieta wyjeżdżała tyłem, pies jej spierdolił przez zamykającą się bramę więc chciała go szybko złapać i wyskoczyła nie wyłączając wstecznego biegu. Przeciętne auto w automacie powoli jedzie (lub próbuje, jeśli napotyka opór) na wrzuconym biegu wstecznym czy trybie jazdy do przodu. Dlatego auto się cofnęło, blokując właścicielkę, a pani chcąca początkowo pomóc nie była w stanie pchnąć auta do przodu. Potem pojawił się pan, który prawdopodobnie nie miał wcześniej z automatem do czynienia, do tego doszedł stres, panika i pośpiech, więc gdy wcisnął gaz i poczuł, że auto reaguje, to... to już widzicie na filmiku.
Miłego dnia.
Jak ktoś nigdy nie jeździł automatem (a duża część społeczeństwa nie jeździła) to nie umie. Dla niewiedzących: kobieta wyjeżdżała tyłem, pies jej spierdolił przez zamykającą się bramę więc chciała go szybko złapać i wyskoczyła nie wyłączając wstecznego biegu. Przeciętne auto w automacie powoli jedzie (lub próbuje, jeśli napotyka opór) na wrzuconym biegu wstecznym czy trybie jazdy do przodu. Dlatego auto się cofnęło, blokując właścicielkę, a pani chcąca początkowo pomóc nie była w stanie pchnąć auta do przodu. Potem pojawił się pan, który prawdopodobnie nie miał wcześniej z automatem do czynienia, do tego doszedł stres, panika i pośpiech, więc gdy wcisnął gaz i poczuł, że auto reaguje, to... to już widzicie na filmiku.
Miłego dnia.
Kluczyk lub przycisk start/stop ma każda maszyna... Nie trzeba rozumieć jak działa skrzynia biegów.
Kluczyk lub przycisk start/stop ma każda maszyna... Nie trzeba rozumieć jak działa skrzynia biegów.
W zależności od tego jaki to rodzaj skrzyni i jakie auto (nie chce mi się szukać tego egzotycznego malucha z filmiku), wyłączenie silnika przy wrzuconym trybie jazdy może być niemożliwe (tak, w niektórych autach nawet nie da się przekręcić kluczyka), a jeśli się uda, to i tak auto może się zablokować w miejscu pozostając na biegu, więc i tak nie dałoby się go zepchnąć z właścicielki. Także niestety ale trzeba
rozumieć jak działa skrzynia biegów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów