📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie każdy skrobie szyby, dużo osób używa już odmrażaczy. Szyba się nie rysuje, co w słoneczny dzień bardzo pomaga, z resztą po prostu zwykła dbałość o samochód.
Ja bym się wkurzył, może facet specjalnie nie odśnieżał tej szyby z jakiegoś, niewiadomego powodu?
To tak jakby umyć samochód sąsiadowi brudną ścierką kiedy jest wielbicielem detailingu i uważa, żeby drobnej ryski na lakierze nie było.
Ja bym się wkurzył, może facet specjalnie nie odśnieżał tej szyby z jakiegoś, niewiadomego powodu?
To tak jakby umyć samochód sąsiadowi brudną ścierką kiedy jest wielbicielem detailingu i uważa, żeby drobnej ryski na lakierze nie było.
@Tomato2652: Krakus na skrobaczce chciał oszczędzić i ogrzewaniu tylnej szyby. Udało się znalazł jelenia do darmowego skrobania.
Nagrywane pod publike...
Jak się czyta większość komentarzy to aż chce się krzyczeć co za idioci na tym forum są więc może tak:
- nieodśnieżony samochód: 20-500 złotych, 6 punktów karnych
- nieoczyszczone szyby i lusterka: 20-500 złotych
a i policjantów to nie obchodzi że wy nie musicie widzieć przez tylna szybę, stwarzacie niebezpieczeństwo i tyle...
jeszcze bo tak tylko bo sezon zimowy się zaczyna to dla osób mających na bakier z prawem:
- włączony silnik w zaparkowanym aucie w terenie zabudowanym: 100 złotych
to znaczy że na postoju nie możecie skrobać na włączonym autku chyba najlepszy przepis jaki powstał to nic że jeśli włączy się ogrzewanie to po 2 minutach śnieg dosłownie spływa z szyby i wystarczy lekko przetrzeć i autko czyste ale lepiej drzeć lód żeby były rysy na szybie jeśli nam się skrobaczka uszkodzi
- nieodśnieżony samochód: 20-500 złotych, 6 punktów karnych
- nieoczyszczone szyby i lusterka: 20-500 złotych
a i policjantów to nie obchodzi że wy nie musicie widzieć przez tylna szybę, stwarzacie niebezpieczeństwo i tyle...
jeszcze bo tak tylko bo sezon zimowy się zaczyna to dla osób mających na bakier z prawem:
- włączony silnik w zaparkowanym aucie w terenie zabudowanym: 100 złotych
to znaczy że na postoju nie możecie skrobać na włączonym autku chyba najlepszy przepis jaki powstał to nic że jeśli włączy się ogrzewanie to po 2 minutach śnieg dosłownie spływa z szyby i wystarczy lekko przetrzeć i autko czyste ale lepiej drzeć lód żeby były rysy na szybie jeśli nam się skrobaczka uszkodzi
cysio0407 napisał/a:
No, ale 30 letnie samochody to już nawet w polsce rzecz rzadko spotykana.
za 3 lata moje audi 80 bedzie mialo 30 i co ? jest w dobrym stanie i łyka nie jednego młodzika w hondzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów