📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Spontanicznie zajebał sztangę... Czy kolor skóry jest przypadkiem? Nie sądzę
To nie mogło inaczej się skończyć.
podobno w usaaa jest moda na dokładanie "pustych" ciężarów, żeby sztanga była bardziej imponująca. Ktoś coś wie?
Ogólnie nie jestem zaskoczony bo tam wszyscy sa nałądowani plastikiem albo sterydami, ale tak z ciekawości pytam.
Ogólnie nie jestem zaskoczony bo tam wszyscy sa nałądowani plastikiem albo sterydami, ale tak z ciekawości pytam.
Fuuuuj
@Clarx chuja się znasz. @SirMajkel dobrze mówi. Fejkowe ciężary są używane głównie do sesji zdjęciowych, które potrafią trwać kilka godzin, więc logiczne jest że na normalnym ciężarze tego nie zrobisz. Ten film to kategoria rozrywki i oni nawet nie próbują udawać, że to prawdziwe ciężary. 4plastry na stronę to jest w sumie 180kg, a gość bierze to w łapy i normalnie wychodzi.
W USA jest teraz moda na wrzucanie na IG czy innego FB swoich rep maxów, czy mega serii żeby złapać lajki, no i tam dzieje się wolna amerykanka z ciężarami. Nakładają 5 talerzy, z czego 4 są fejkowe i machają jakby nic nie ważyło. Jest na YT kanał który takie coś pokazywał - nawet kobiety tak robią. Sam pamiętam filmik w którym babeczka wcale nie wyglądająca jakby trenowała podnoszenie ciężarów czy inny trójbój, taka fit cizia z trochę większymi mięśniami, a w martwym ciągu szarpała 4 talerze i to w seriach po kilka ruchów.
I to jest najgorsze zło - bo w filmiku na jaja nikomu to nie wadzi, ale jak ktoś ciągnie fejkowe obciążenie a chwali się że to jego rekord, no to jest zwykłym ciulem.
W USA jest teraz moda na wrzucanie na IG czy innego FB swoich rep maxów, czy mega serii żeby złapać lajki, no i tam dzieje się wolna amerykanka z ciężarami. Nakładają 5 talerzy, z czego 4 są fejkowe i machają jakby nic nie ważyło. Jest na YT kanał który takie coś pokazywał - nawet kobiety tak robią. Sam pamiętam filmik w którym babeczka wcale nie wyglądająca jakby trenowała podnoszenie ciężarów czy inny trójbój, taka fit cizia z trochę większymi mięśniami, a w martwym ciągu szarpała 4 talerze i to w seriach po kilka ruchów.
I to jest najgorsze zło - bo w filmiku na jaja nikomu to nie wadzi, ale jak ktoś ciągnie fejkowe obciążenie a chwali się że to jego rekord, no to jest zwykłym ciulem.
@up Chciałem napisać po prostu: "Fałszywe ciężary", ale wyczerpałeś temat przede mną
wiem że to bez związku ale trzeba mi załatwić disurfiram może ktoś z was wie gdzie to kupić był bym wdzięczny za namiary na aptekę która ma to w swojej ofercie proszę pisać na priv..
wiesz co ma biały ? biały ma wydawać polecenia czarnym, a nie ich prosić
Myślałem , że stanga przygniecie białego a czarny w tym czasie buchnie mu telefon.
Ale bestia z tego afroamerykanina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów