📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zdaje się, że chyba to jednak nie pasażerów ( nie wzbogacili by się).
qhash napisał/a:
to są ludzkie ścierwa proszę państwa
no tak ale ktos na ta platforme i pis jednak glosowal...
To walka o przetrwanie. Jak w dżungli.
Niech no jebnie w końcu jakaś kometa albo wybuchnie wulkan i zakończy to wszystko ...
qhash napisał/a:
to są ludzkie ścierwa proszę państwa
Jak byś nie miał co do gara włożyć i non toper głodował ciekawe jak byś piszczał. Okradli cięzarówkę, która i tak jest ubezpieczona. Dla nich to jak dar z nieba.
szaman1991 napisał/a:
Jak byś nie miał co do gara włożyć i non toper głodował ciekawe jak byś piszczał. Okradli cięzarówkę, która i tak jest ubezpieczona. Dla nich to jak dar z nieba.
Jest takze inny sposob, wystarczy pojsc do pracy
Goscie opierdalają tira z jakis tv czy sprzetu. Pada "okreslenie ludzkie scierwa" na biede jaką tam mają
U nas wypadl tir z fantą i ludzie opierdalali tira z butelek fanty itp. Wszystko ok
U nas wypadl tir z fantą i ludzie opierdalali tira z butelek fanty itp. Wszystko ok
szaman1991 napisał/a:
Oho! Tu jesteś komuchu. Wszyscy widzą jacy oni wychudzeni z głodu. Jak mozna być takim czerwonym ścierwem jak ty? Ojciec pewnie był niedorajdą i taki miałeś przykłąd?
Złodziejstwo to ogólne cecha człowieka, a nie narodowości.
Polacy robiliby to samo.
Polacy robiliby to samo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów