Przez australijską policję
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Przez australijską policję
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Po zerowej reakcji wszystkich zebranych tam można wnioskować, że gość napierdolony w 3 dupy spowodował wypadek i/lub uciekał przed policją.
Albo nie przyjął 8 dawki szczepionki. Chuj wie.
Albo nie przyjął 8 dawki szczepionki. Chuj wie.
Karyny pierdolone drące ryja.. Niech podejdzie i protestuje że czegoś mu nie wolno.
Jak tej lewackiej kurwie przejedzie taki skurwysyn bękarta.Wtedy niech drze pizdę.
You can't do that.
Wszyscy najebani za kółkiem,kulka w łeb bez sądu.
You can't do that.
Wszyscy najebani za kółkiem,kulka w łeb bez sądu.
Chyba wyłapał więcej obrażeń podczas wysiadania z auta niz w wypadku haha dobrze tak chujowi, pewnie najebany...
Najebany jak szpak. Policjant zabrał mu buteleczkę, a ten chuj zdaje się chciał udać, że jechał na siedzeniu pasażera i się niezdarnie przemieszczał na siedzenie po lewej stronie..
Jestem za tym by następny najebany debil kierowca, zabił tym lewakom dzieci. Ciekawe czy wtedy też by krzyczały ''you cant do that!''
Wychodzi brak profesjonalizmu. Nie to co u policji w Polsce z lat 90tych. Na ulicy kulturka: "proszę wsiąść do radiowozu", "przepraszam". "ą, ę". A na komisariacie spadało się ze schodów tak od 6 do 8 razy bo stopnie śliskie.
bo był niezaszczepiony
"ofiarze wypadku"
Pierdolisz jak potłuczony.
Tam pacyfikują najebanego Aussiego.
I są dla niego bardzo łagodni, biorąc pod uwagę, co zrobił.
Pierdolisz jak potłuczony.
Tam pacyfikują najebanego Aussiego.
I są dla niego bardzo łagodni, biorąc pod uwagę, co zrobił.
Chłopaki nie dogadali się czyja kolej picia czy co? Tak się szarpać o butelkę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów