Jeżeli przeglądasz Sadistica z żarówką w buzi i nie wiesz jak ją wyjąć to pomoc znajdziesz w komentarzach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
wepchać jeszcze kutasa
d(-_-)b~ napisał/a:
pomysł dobry... tylko po jaki chuj wkładać żarówkę do buzi
Pewnie chce następną noc spędzić w "Błękitnej Ostrydze"
kubus12343 napisał/a:
ja mam lepsze pytanie po jaki chuj tam śrubokręt?
Ktoś, kto podpieprzał artykuł z innego forum podpieprzył jedynie grafikę, o ubranej w literki treści całkowicie zapominając. Dźgnięciem śrubokręta rozbijasz żarówkę.
Novik napisał/a:
heh dobre lecz na chuj ktoś wkłada żarówkę do mordy
żeby się większy chuj mieścił
-A słyszała sąsiadka jaka ta dzisiejsza młodzież jest pokręcona? Oni teraz szkło jedzą!
-Ale jak to?
-A bo ostatnio jak u wnuczki był kolega, to słyszałam przez drzwi jak mówiła do niego "Wykręć żarówkę to wezmę do buzi"
-Ale jak to?
-A bo ostatnio jak u wnuczki był kolega, to słyszałam przez drzwi jak mówiła do niego "Wykręć żarówkę to wezmę do buzi"
Mnie zastanawia jednakowoż, jak koleś z filmiku w komentarzach wyplopnął tę żarówkę o.O
Making them suffer is an art.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów