Tak niewiele brakowało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co za spodnie! co za leginsy!
Co to za buty u faceta do kurwy nędzy!?
Koszula flanelowa w krate do chuja
Co za zjebane pokolenie!
Nienawidzę was!
Co za zjebane pokolenie!
Nienawidzę was!
Dobrze, że ją asekurował bo by przyjebała. Metro-ciota zamiast pomagać to był ciągnięty.
Breakdrowser napisał/a:
Co za zjebane pokolenie!
Nienawidzę was!
Legginsy fajna sprawa, jest na czym oko zawiesić
A koleś faktycznie jak fajfus wygląda.
Mimo wszystko, za gupie bździągwy z fajnymi nogami leci piwko
fryc88 napisał/a:
Legginsy fajna sprawa, jest na czym oko zawiesić
No rzeczywiście:
Filmik śmieszny, bo chłoptaś zamiast zobaczyć co z dziewuchą - wolał sprawdzić czy telefon (?) jest cały.
dobrze że sobie kutasa nie obila
Breakdrowser napisał/a:
Co za zjebane pokolenie!
Nienawidzę was!
Ze wszystkim się zgodzę jeśli chodzi o tą pizdę, ale dziewczyna ubrana normalnie wg. mnie wiec nie ma się o co przypierdalać
Pizdą się jest jak sie cały dzień siedzi przed komputerem,nigdzie nie wychodzi i nie rusza a swoją drogą ciekawe jak wy chodzicie ubrani pewnie połowa z was ma zwykłą szarą koszulę z kapturem w której chodzi większość życia zwisające jeansy wytarte na tyłku i halówki (hackery albo inne air maxy za 30 zł ) ewentualnie buty kościołowe po tacie każda remiza jest wasza
Breakdrowser napisał/a:
Co za zjebane pokolenie!
Nienawidzę was!
Tak,problem co raz bardziej się pogłębia.Jak widzę w szkole tych debili chodzących w rurkach i kolorowych koszulach to mnie ch** strzela.Ja pier**** co te dzisiejsze chłopczyki są w stanie ze sobą zrobić,żeby się laskom przypodobać.
Jak można nie zobaczyć w lusterku,że sie wygląda jak piz**,ale tak to już jest w dzisiejszym posranym świecie.
Te koszule w kratke, to faktycznie jakaś dziwna sprawa u facetów. hehehe. Ale ostatnio wpadam na dicho, a tam ludzie w koszulach w kratke. Czerwone, niebieskie, zielone... z 20 ich było. Same laleczki takie. Ale nie gnojki, 25-27. A ja mam w paski....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów