To mamusia pomogła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
"Poglądy prawicowe"
nic dziwnego, że tak uważasz prawicowcy z wszystkiego robią widły z igły.
"Poglądy prawicowe"
nic dziwnego, że tak uważasz prawicowcy z wszystkiego robią widły z igły.
60 gram marihuany oraz 110 gram amfetaminy... a sam diler ważył 80 kilogram i miał psa który ważył 25 kilogram.
w końcu się wyprowadzi na swoje!
to że dilluje nie znaczy że sam ćpa, pozatym może matka to starsza osoba(z rodzaju tych które nie umieją połączyć faktów: policja+moj syn ma mnóstwo dziwnych kolegów którzy wpadają o różnych porach+metalowa kasetka która wypadła jak przyszła policja) i chłopak sie nią opiekuje, a dilluje żeby miec pieniadze bo roboty znalesc nie umie, tak czy siak; niech zgnije w pierdlu <3
sprzedała go.pewnie miała dość "kolegów" pukających o każdej porze dnia i nocy żeby na 5 minut wyszedł na klatkę pogadać
Jego matka wie,że ćpie.
pitarturbull1987 napisał/a:
moze wystarczyło w końcu sie wyprowadzić od starych kurwa jego mać. mamisynek
Tak w tekście napisano JEGO mieszkanie.Założyłeś,że mieszka z mamą?-a może jest właścicielem i je np. opłaca,a przyjechałw odwiedziny ubić interes z kolegą z osiedla na którym się wychował,a mieszka sam.
Wiesz?-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów