Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Powinien starej kurwie zrobić tak samo, tylko na rzadko.
a to było na twardo twoim zdaniem?? Ciekawe...
Powinien starej kurwie zrobić tak samo, tylko na rzadko.
za kare powinni dac tej starej kurwie taki sam sloik z podobna zawartoscia do opierdolenia.. jak by sie pożygala to musi zaczynac od nowa
pojebani jestescie - moze drzwi to akurat drzwi jakiegos pedofila? moze koles/baba to jakies pojebane stworzenie? Nic nie wiadomo wiec nie komentujcie pojeby jakbyscie wiedzieli o co chodzi. Moze sąsiad to jakie totalny pojeb jak sąsiad, ktory kiedyś mieszkal w bloku znajomego :
- koleś srał w gazety i wyrzucal to przez okno. Taaa dammmm...
Nie wiem jak sie to zakonczylo, nie wnikam.
Chlal z nim u siebie a tamtego ziomka "kobieta" wolała niego.
To gościu wyszedł i wysral mu się na wycieraczkę.
@wiekszosc komentarzy UP
pojebani jestescie - moze drzwi to akurat drzwi jakiegos pedofila? moze koles/baba to jakies pojebane stworzenie? Nic nie wiadomo wiec nie komentujcie pojeby jakbyscie wiedzieli o co chodzi. Moze sąsiad to jakie totalny pojeb jak sąsiad, ktory kiedyś mieszkal w bloku znajomego :
No ta to swoim zachowaniem na 100% normalna, pedofil i pojebane stworzenie po tej akcji przemyśleli swoje zachowania. Na każdy Twój argument odpowiem tak: na początku próbujesz sprawę załatwić legalnie, ale jak instytucje państwowe zawodzą i masz jaja to załatwiasz jak chłop zwykłym wpierdolem.
a to było na twardo twoim zdaniem?? Ciekawe...
Moim zdaniem bohaterka filmu wyjebala konfiturę. Daleko jej do mega sraki. Masz na porównanie jak prawdziwa sraka wyglada chłopcze:
sadistic.pl/t/480709
Już chyba nie raz ktoś mu podziękował za bycie przyjemnym sąsiadem skoro sobie kamerkę zamontował.
Kamerka jest, bo pewnie były z nią wcześniej problemy. Jakaś pierdolnięta w ten beret i tyle.
@wiekszosc komentarzy UP
Pierdolisz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów