Pies najlepszym przyjacielem człowieka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Pies najlepszym przyjacielem człowieka
czarne psy pewnie połowę by podpierdoliły
@up czarne psy siedzą w schronisku
Goldeny są zajebiste.
Niestety mojemu jedyne co naprawdę wychodzi z gracją, to popuszczanie pod siebie na widok człowieka
Niestety mojemu jedyne co naprawdę wychodzi z gracją, to popuszczanie pod siebie na widok człowieka
jedyna szansa na poruszanie się tego spasionego Amerykanina, a wyręcza się psami żeby zakupy przez internet przyniosły... a dupa rośnie...
Haylash napisał/a:
Jeszcze żadnych wypocin obrońcy praw zwierząt?
Nie widze tu nic dla nich. Psy pomagają bo uważają to za zabawe
Oho jak jest taka mądra to mogła im dać do transportu krakowską suchą. Ciekawe czy by dotarła
A leniwe dzieci moznaby prosic do usranej śmierci żeby ruszyły darmożerne dupsko sprzed komputera psy>dzieci
A potem wszystko obślinione, woow ale fajnie.
Pies najlepszy przyjaciel człowieka... a stówy nie pożyczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów