Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeśli coś wygląda głupio ale działa, to znaczy, że nie jest to głupie
To raczej jest trzymanie tych cegieł na paletach, żeby się nie sp***oliły z auta. Aż takich debili pchających auto na pace to chyba nie ma. Chociaż głupota ludzka granic nie ma.
Są są. To nie pierwszy taki materiał, więc to nie przypadek
To są Debile
Ty jesteś debil, jak oni cegły trzymali by nie spadły. Widać że typowy blokus co nic nie robi.
Coś jak "zrzucę se z paki betonowy krąg na oponę, nic się nie stanie"... Wszędzie, kurwa, fotelowi eksperci...
Czas umierać. Ja już nie mogę patrzeć, jak takie skretyniałe odpady ludzkości prowadzą nasz świat ku stopniowej zagładzie. Ewolucja w grobie się przewraca, że wasze mózgi od niej pochodzą.
Tak się rodzą legendy
To raczej jest trzymanie tych cegieł na paletach, żeby się nie spierdoliły z auta. Aż takich debili pchających auto na pace to chyba nie ma. Chociaż głupota ludzka granic nie ma.
No nie ma granic, patrzac na braki srajtasmy w sklepach...
No nie ma granic, patrzac na braki srajtasmy w sklepach...
Gdzie ty kurwa mieszkasz, że srajtaśmy nie macie w sklepach? Na Białorusi kurwa?!
To raczej jest trzymanie tych cegieł na paletach, żeby się nie spierdoliły z auta. Aż takich debili pchających auto na pace to chyba nie ma. Chociaż głupota ludzka granic nie ma.
A widziałeś gościa co próbuje dolać wodę do poziomicy?
Są za to debile stajacy miedzy paletami z ceglami. Jak tapaleta z prawej zsunie sie nagle w dol i przygwozdzi drugiego do tej drugiej, tak ze mu bebechy wyjda (nie licz na reflekst spidermana ) to bedzie kolejny materiał na harda
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów