Czarny lud tego nie pochwala.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Czarny lud tego nie pochwala.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Stara zazdrosna, bo wie że jej nikt tak nie zrobi, a oprócz tego przypomniało jej się że jest czarna i za to też się chciała wyżyć
Up,
prawda
Ale mnie też wkurwia jak stoje z kobietą w kolejce a przede mną liże się, lub obmacuje jakaś zakochana para. Kompletny brak szacunku. Mam wręcz ochotę wtedy ich obydwoje zajebać.
prawda
Ale mnie też wkurwia jak stoje z kobietą w kolejce a przede mną liże się, lub obmacuje jakaś zakochana para. Kompletny brak szacunku. Mam wręcz ochotę wtedy ich obydwoje zajebać.
Akurat stara czarna miała rację, zachowanie nieobyczajne w miejscu publicznym, z resztą w USA można sobie nieźle napierdolić w papiery za takie akcje.
W kraju gdzie możesz swoją płeć wpisać na ponad 50 pozycji w formularzu... mizianie po dupie przeszkadza? No kurwa, bez przesady.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Up
jakby baba przeszkodziła pozostałym 48 na tej liście została by pozwana do sądu...
witamy w XXI wieku, weź swoje piguły i cicho bądź...
[ Komentarz dodany przez: Mr.Drwalu: 2015-12-22, 14:13 ]
Ale pierdolisz farmazony.
jakby baba przeszkodziła pozostałym 48 na tej liście została by pozwana do sądu...
witamy w XXI wieku, weź swoje piguły i cicho bądź...
[ Komentarz dodany przez: Mr.Drwalu: 2015-12-22, 14:13 ]
Ale pierdolisz farmazony.
Postanowione. Chcę tę gówniarę pod choinkę. Gówno mnie obchodzi co na to powie moja żona.
Snieżynka jakoś specjalnie nie protestuje, pewnie ma swiateczną chcice na bolca
Po mojemu to trzeba być niezłą kurwą, żeby tak dawać sobie podciągać sukienke do góry w jakimś maku czy innym chujostwie i świecić dupą przed wszystkimi z czyjąś łapą na niej, ale co ja tam wiem
Stoję kurwa w kolejce w lidlu do okoła jebie karpiami i przyprawami do piernika a że nie daleko stoisko z karmą dla psów to ten smród się miesza w jedno. Gorzej niż trupi jad. Będę ze sobą brał starą op-1 żeby się nie zrzygać... ale przede mną stoi zakochana para liżą się po gębach a on ją obscenicznie obmacuje i ten smród im nie przeszkadza. Miłość daje siłę jednak
Skurwiel-Niedobry napisał/a:
Up,
prawda
Po prostu boli Cię, że ten przed Tobą ma ładniejszą dupę
Pleso93 napisał/a:
Po prostu boli Cię, że ten przed Tobą ma ładniejszą dupę
Toś mu dowalił. Aż mu w pięty poszło... Typowa riposta sadolowa. Nie wiadomo czy płakać czy już liny szukać.
Co do tematu miałem podobnie. "wstydzisz okazywać się swoje uczucia". Nie, po prostu nie lubię robić wszystkiego na pokaz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów