📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
Błąd w opisie sytuacji. Uchodźca z syrii to nie człowiek tylko brudas.
Człowiek bohater. Chciał dobrze i wyszło dobrze. Wszystko zrobił jak trzeba.
@kriski umawialiśmy się na seks ale przestałeś odpisywać, więc dodaje komentarz żebyśmy mogli dograć spotkanie, czyli 100zl za godzinę spotkania chcesz? Dobrze zrozumiałem?
KremufkowyPotwor napisał/a:
@ umawialiśmy się na seks ale przestałeś odpisywać, więc dodaje komentarz żebyśmy mogli dograć spotkanie, czyli 100zl za godzinę spotkania chcesz? Dobrze zrozumiałem?
Idź być głupi gdzie indziej małpi wnuczku.
To jest naprawde hujowe, wypierdol to , idz kurwa walcz z tym kurwa debilizmem w realu, a nie rob kurwa z sadola smiesznego portalu ze zdjeciami, ogolnie ciekawy jestem kiedy sadistica nam zabiora? Pojebane czasy. Jebac .
flejtuch napisał/a:
się ty musisz być twardzielBłąd w opisie sytuacji. Uchodźca z syrii to nie człowiek tylko brudas.
KremufkowyPotwor napisał/a:
@ umawialiśmy się na seks ale przestałeś odpisywać, więc dodaje komentarz żebyśmy mogli dograć spotkanie, czyli 100zl za godzinę spotkania chcesz? Dobrze zrozumiałem?
Ciulaj mu!
Kriski napisał/a:
Idź być głupi gdzie indziej małpi wnuczku.
A Ty się nie daj!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów