📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a to skurwiel
ale śmieszne kurwa, zeszczałem się ze śmiechu, bieda śmieszy mnie najbardziej
z takimi lubię obcować najbardziej to i jakieś słówka podłapuje
w sumie, to smutne. brak szacunku dla drugiego człowieka. Wszystko o obecnych czasach.
Ahahahaahahahah, szacunek do drugiego czlowieka...
ahahahahaahaha trzymajcie mnie bo nie mogę
W ŚMIECIACH grzebie, ŚMIECIEM jest!!!
Ktoś kurwie tępiej bronił ulotki roznosić? Zatrudnić się w fabryce azbestu i pracować za murzyńską, ale zawsze jednak, stawkę?
Nie kurwa.
Nie wyobrażam sobie, bym skurwił się do tego stopnia, by grzebać w ŚMIECIACH, zwykłych ODPADACH. Po chuj ona to robi?
Ano powiem Wam po co - by znaleźć puszki, butelki i inne chujstwo.
Po co?
Aby chlać dalej!
Osobiście znam ludzi, których los tak mocno kopnął w dupę że niemal złamało im kręgosłup. I co? Jakoś sobie radzą. Żyją na wsi, pomagają, wszędzie ich pełno.
Da się kurwa? Da się!
Tylko te miejskie pierdolone menelstwo wiecznie albo żebra albo wyłapuje każdą ale to każdą jedną, nawet zażyganą butelkę po największym syfie, żeby tylko pińć groszy wpadło.
Smutne to i żałosne.
Smutne to i żałosne, dlatego każdą butelkę po piwie tłukę w pizdu, nawet oczywiście te zwrotne. Nie będę kurwa utrzymywał menelstwa - i tak mają kuroniówki i inne gówna z moich podatków - wystarczy.
ahahahahaahaha trzymajcie mnie bo nie mogę
W ŚMIECIACH grzebie, ŚMIECIEM jest!!!
Ktoś kurwie tępiej bronił ulotki roznosić? Zatrudnić się w fabryce azbestu i pracować za murzyńską, ale zawsze jednak, stawkę?
Nie kurwa.
Nie wyobrażam sobie, bym skurwił się do tego stopnia, by grzebać w ŚMIECIACH, zwykłych ODPADACH. Po chuj ona to robi?
Ano powiem Wam po co - by znaleźć puszki, butelki i inne chujstwo.
Po co?
Aby chlać dalej!
Osobiście znam ludzi, których los tak mocno kopnął w dupę że niemal złamało im kręgosłup. I co? Jakoś sobie radzą. Żyją na wsi, pomagają, wszędzie ich pełno.
Da się kurwa? Da się!
Tylko te miejskie pierdolone menelstwo wiecznie albo żebra albo wyłapuje każdą ale to każdą jedną, nawet zażyganą butelkę po największym syfie, żeby tylko pińć groszy wpadło.
Smutne to i żałosne.
Smutne to i żałosne, dlatego każdą butelkę po piwie tłukę w pizdu, nawet oczywiście te zwrotne. Nie będę kurwa utrzymywał menelstwa - i tak mają kuroniówki i inne gówna z moich podatków - wystarczy.
autor matkę do śmieciura wjebał, co za chuj!
^ i potem jest kurwa w lesie najebanych odłamków szkła, bo taka kurwa jak ty nie umie np. oddać do sklepu butelek tylko musi sobie rozpierdolić...
Rozpierdalam w pojemnikach na szkło. Coś Ci nie pykło.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów