Uprzejmy mundurowy to chyba rzadkość na sadolu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
to sie nazywa pomocny policjant, a nie taki ktory tylko szuka wykroczenia..
Ameryka, banda grubasów, ale jednak i tak dysponują większą kulturą, niż polaczki...
Kurwa jak same pały dookoła to się musiała jedna uprzejma trafić łaski nie robiła!!
@roofik5
Jeśli chodzi Ci o obcięcie to tak, słyszałem. Natomiast o "obetnięciu" nigdy wcześniej.
Jeśli chodzi Ci o obcięcie to tak, słyszałem. Natomiast o "obetnięciu" nigdy wcześniej.
CanesPL napisał/a:
A ja myślałem że któryś z prawej drzwi radioli otworzy.
Na to samo kurwa czekałem.
Jak tak,to jutro lece do biedronki i se winko z winogrona zrobię ,bo już te browary mi nie smakują.
Marllix napisał/a:
Jak tak,to jutro lece do biedronki i se winko z winogrona zrobię ,bo już te browary mi nie smakują.
Zależy jakie piwka, regionalne raczej nie powinny "przestać smakować", na przykład browiec Kormoran
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów