Uprzejmy mundurowy to chyba rzadkość na sadolu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tylko nie zaczynajcie z "w Polsce to, a w Polsce tamto", są ludzie uprzejmi i są ludzie nieuprzejmi, wszędzie.
dobra, to ja też będę pomocny- oglądajcie od 0:53, bo wcześniej koleś tylko wyprzedził 2 czy 3 inne samochody i nie było żadnej wywrotki, bijatyki itp. więc nie ma czego oglądać; ogólnie nie ma czego oglądać, ale życzliwy policjant pojawia się tak koło 0:57 więc 4 sekundy zostawiłem na wczucie się w klimat filmu ;p
facet jest na tyle ogarnięty ( policjant ) że wie iż stanie w korku motórkiem to jak obetnięcie sobie chuja i pójście do burdelu.
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
rockface123 napisał/a:
facet jest na tyle ogarnięty ( policjant ) że wie iż stanie w korku motórkiem to jak obetnięcie sobie chuja i pójście do burdelu.
Obu rzeczy już próbowałeś?
Tylko ,że ten motocyklista też bardzo grzecznie jechał a wiadomo jak to w polsce by wyglądało
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
A widzieliście jak niektórzy reagują na kamery?? On ją zobaczył i też chciał zostać "gwiazdą" hehe
rockface123 napisał/a:
co zrobienie z chujem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów