Roger najwyraźniej nie wytrzymał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Bo pić trza umić. Szczyt zeszmacenia.
Z kim pijasz, takim się stajesz
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
to nie koledzy to szmaty, normalny kumpel pomógłby mu wstać.
a te kurwy jeszcze się śmieją z niego, każdy robił pizdę w życiu, wo gorszy stanie się bywało, ale zawsze się trzymało się razem i pomagało się sobie.
chuj nie kumple
a te kurwy jeszcze się śmieją z niego, każdy robił pizdę w życiu, wo gorszy stanie się bywało, ale zawsze się trzymało się razem i pomagało się sobie.
chuj nie kumple
olał płyte i obesral wydawce
@noe82
Racja, nieraz słyszałem o przypadkach w moim mieście, że robili tak jak na filmiku, a nawet gorzej. Chuje nie kumple. Ale na szczęście są też prawdziwi ziomale, gdy jeden z kumpli się w chuj zajebał od razu zabrali go z impry do domu i zaczęli ogarniać. Trzeba uważać z kim się zadaje.
Racja, nieraz słyszałem o przypadkach w moim mieście, że robili tak jak na filmiku, a nawet gorzej. Chuje nie kumple. Ale na szczęście są też prawdziwi ziomale, gdy jeden z kumpli się w chuj zajebał od razu zabrali go z impry do domu i zaczęli ogarniać. Trzeba uważać z kim się zadaje.
Jeżeli jesteś jego kumplem to wieeeeelgachny chuj Ci w dupakę, A jeżeli nie to spoko
Głupio jak o tym co robiłeś na imprezie dowiadujesz się rano na sadisticu...
Pić trzeba umieć.
Z drugiej strony - kumple mają kompanowi pomóc.
Szmaty nagrały szmatę.
Ale fajnie
Z drugiej strony - kumple mają kompanowi pomóc.
Szmaty nagrały szmatę.
Ale fajnie
850zł renty ma... i na to idzie równowartość czyjejś składki zus i pewnie połowa kwoty podatku dochodowego. Po co w ogóle kogoś takiego utrzymywać?!
Chyba, że najebał się sam.... ale i tak gratuluje kumpli
Jaki znowu szczyt zeszmacenia ? A jak na ślubie kuzyna jestescie np. to jak wracacie do domu po ślubie ? Czy raz w roku nie mozna sie tak zresetować ? Jakby kumple zadbali, to by sie nie zeszmacił, zaniesli by go i nie było by to w 0 procentach poniżające, poprostu kwestia do śmiechu lub przemilczenia, a wy tam już że szmaticzku na paticzku, a może to miły gościu ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów