📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Napiłby się jak człowiek, to wydziwia...
A jak mu się już tak śpieszyło to mógł rurkę przez nos do gardła i sru na pełnej kurwie do żołądka bez przełykania
Prawdziwy internet.
Nie spinać się Cipki.
Podoba mi się nowatorskie podejście do prozaicznych już czynności. Po wypiciu piwa wiertarką, oczekuję seksu grupowego w działającej betoniarce i/lub zespołu ataku padaczki synchronicznej.
To kwestia przekonań, nie gramatyki.
Podoba mi się nowatorskie podejście do prozaicznych już czynności. Po wypiciu piwa wiertarką, oczekuję seksu grupowego w działającej betoniarce i/lub zespołu ataku padaczki synchronicznej.
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
kufel miał ze 2,5 litra wypluł może jedno piwo.także 4 piwa na raz.ja daje radę 3 ale nie aż tak szybko.
jbone napisał/a:
kufel miał ze 2,5 litra wypluł może jedno piwo.także 4 piwa na raz.ja daje radę 3 ale nie aż tak szybko.
Chyba Ci się Kufel z Bańką na wodę pomylił.
To ma tyle wspólnego z piwem co obornik z budyniem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów