📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Film głupi, ale cycki fajne.
zajebiscie, przepieknie wyglada ten slad wokol ust! buuhahaha za duzo jak na pierwszy raz! tez tak kiedys mialem ale z pompka do kutasa przesadzilem za pierwszym razem ale efekty byly rewelacyjne i zadna nie zwrocila uwagi na to ale na twarzy to wszystko widac! hahahaha
Prozac napisał/a:
zadna nie zwrocila uwagi
No tak - 4 czy 6 centymetrów - różnicy prawie nie widać
Niech se cycki napompuje , albo to nizej:D
On napompował sobie kutasa, ona napompowała usta i żyli długo i szczęśliwie.
Na 100% jest dziewicą...
W opisie produktu na opakowaniu powinien istnieć zapis iż: Wraz ze wzrostem objętości warg ust, wprost proporcjonalnie spada objętość mózgu, co może prowadzić do zaburzeń psychicznych, w wyniku których poziom inteligencji może osiągnąć wynik ujemny.
to samo się da zrobić zasysając szklaną butelkę, zabawa z podstawówki :]
Chciał bym widzieć jej minę gdy skapła by się że to pompka do pizdy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów