18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z................S 2014-05-14, 15:49
JohnnyMachete napisał/a:

Jako ekspert w dziedzinie kinematografii stwierdzam, że na drugim końcu ławki ktoś nieudolnie (poprzez nieprofesjonalną obróbkę graficzną tego pliku wideo) próbował ukryć prawdopodobnie innego człowieka, bądź inną istotę wielkości homo sapiens, aby wprowadzić w błąd oglądających. Na szczęście pojawiłem się ja i rozwiałem wszelkie wątpliwości. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.

Chociaż jeden myślący trzymaj piwo
Zgłoś
k................m 2014-05-14, 16:39
cowboy napisał/a:

sam jestes nieudolny, koles wazy na oko 75-80kg, lawka pewnie nie wiecej niz 10kg, co daje, niech bedzie te 90kg. to nie jest duzo dla kogos kto cwiczy.

taka ławka waży ok. 20 kg
Zgłoś
Effx03 2014-05-14, 16:43
To wygląda jak waga przodem w podporze (planche) .
Zgłoś
glodny 2014-05-14, 16:48 2
Nie każdy może wejść pod ławkę
Zgłoś
tepad.no 2014-05-14, 17:11 3
alpha10 napisał/a:

Co za problem. Dobrze wyważony środek ciężkości. Taką samą ławkę podnosiłem w taki sam sposób w liceum w sali gimnastycznej na Powiślu.

A potem mama cie obudzila
Zgłoś
cowboy 2014-05-14, 19:54
nie wiem, ostatni raz chyba w podstawowce na wfie i pamietam ze kazdy bez problemu takie lawki podnosil, wiec nie wydaje mi sie zeby wazyla 20kg. nawet jakby, to podniesc te 100kg pare razy dla kogos cwiczacego to naprawde zaden nadludzki wyczyn, na kazdej silowni z marszu 20 zdolnych do takiego wyczynu jak na filmiku byscie znalezli.
Zgłoś
kuba7575 2014-05-14, 20:25
JohnnyMachete napisał/a:

Jako ekspert w dziedzinie kinematografii stwierdzam, że na drugim końcu ławki ktoś nieudolnie (poprzez nieprofesjonalną obróbkę graficzną tego pliku wideo) próbował ukryć prawdopodobnie innego człowieka, bądź inną istotę wielkości homo sapiens, aby wprowadzić w błąd oglądających. Na szczęście pojawiłem się ja i rozwiałem wszelkie wątpliwości. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.

Kolega ma rację, spójrzcie na ruch oddalonego końca ławki, czasami się zatrzymuje jakby ktoś go trzymał. Śmierdzi fejkiem jak cygan gównem.
Zgłoś
wiesuaf 2014-05-15, 2:21
alpha10 napisał/a:

Co za problem. Dobrze wyważony środek ciężkości. Taką samą ławkę podnosiłem w taki sam sposób w liceum w sali gimnastycznej na Powiślu.

Ławki z Baczyńskiego się nie liczą.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem