Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jako ekspert w dziedzinie kinematografii stwierdzam, że na drugim końcu ławki ktoś nieudolnie (poprzez nieprofesjonalną obróbkę graficzną tego pliku wideo) próbował ukryć prawdopodobnie innego człowieka, bądź inną istotę wielkości homo sapiens, aby wprowadzić w błąd oglądających. Na szczęście pojawiłem się ja i rozwiałem wszelkie wątpliwości. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
Chociaż jeden myślący trzymaj piwo
sam jestes nieudolny, koles wazy na oko 75-80kg, lawka pewnie nie wiecej niz 10kg, co daje, niech bedzie te 90kg. to nie jest duzo dla kogos kto cwiczy.
taka ławka waży ok. 20 kg
Co za problem. Dobrze wyważony środek ciężkości. Taką samą ławkę podnosiłem w taki sam sposób w liceum w sali gimnastycznej na Powiślu.
A potem mama cie obudzila
Jako ekspert w dziedzinie kinematografii stwierdzam, że na drugim końcu ławki ktoś nieudolnie (poprzez nieprofesjonalną obróbkę graficzną tego pliku wideo) próbował ukryć prawdopodobnie innego człowieka, bądź inną istotę wielkości homo sapiens, aby wprowadzić w błąd oglądających. Na szczęście pojawiłem się ja i rozwiałem wszelkie wątpliwości. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
Kolega ma rację, spójrzcie na ruch oddalonego końca ławki, czasami się zatrzymuje jakby ktoś go trzymał. Śmierdzi fejkiem jak cygan gównem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów