Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co za problem. Dobrze wyważony środek ciężkości. Taką samą ławkę podnosiłem w taki sam sposób w liceum w sali gimnastycznej na Powiślu.
tu nie o to chodzi
mało który sadol potrafi robić pompki nawet bez ławki
Jako ekspert w dziedzinie kinematografii stwierdzam, że na drugim końcu ławki ktoś nieudolnie (poprzez nieprofesjonalną obróbkę graficzną tego pliku wideo) próbował ukryć prawdopodobnie innego człowieka, bądź inną istotę wielkości homo sapiens, aby wprowadzić w błąd oglądających. Na szczęście pojawiłem się ja i rozwiałem wszelkie wątpliwości. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
sam jestes nieudolny, koles wazy na oko 75-80kg, lawka pewnie nie wiecej niz 10kg, co daje, niech bedzie te 90kg. to nie jest duzo dla kogos kto cwiczy.
sam jestes nieudolny, koles wazy na oko 75-80kg, lawka pewnie nie wiecej niz 10kg, co daje, niech bedzie te 90kg. to nie jest duzo dla kogos kto cwiczy.
10kg? Miałeś ty kiedykolwiek do czynienia z taką ławką?
KAŻDY rusek jest akrobatą, był lub będzie.dobry jest skubaniec, z taką równowagą może zostać akrobatą
KAŻDY rusek jest akrobatą, był lub będzie.
ale nie każdy zrobi te pompki bo żaden z nich nie jest ekspertem z sadola
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów