📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
pewnie był najlepszy z całej wioski w zbieraniu bananów
Skurwisyn
myślałem że murzyn uniesie się jak w matrixie, a on nawet do powołowy tej wysokości ciała nie podrzucił... Zawiodłem sie. Ale i tak czarne gówno potrafi więcej niż ja sam, piwko.
Ja robię lepiej na orliku.
jak zwykle murzyn... kurwa....
I chuj że murzyn, to było dobre.
Jak ostatnio przeglądam sadistica to mam wrażenie że większość użytkowników myśli że jak dadzą w komentarzu gif albo rasistowską wzmiankę to dostaną piw od zajebania...gimbaza się panoszy.
A ma ktoś filmik gdzie małysz przeskakiwał przez taką poprzeczną tyczkę?
trzy2jeden napisał/a:
ahmed..... ciapaty czarnuch?
Takie combo.
A tu combo breaker dla ahmeda-murzyna: 'chuj Ci w dupe nygusie'
To, czy zazdroszcze czy nie, nie ma znaczenia bo koles jest czarny. Rownie dobrze moglbym zazdroscic psu, ze moze sie lizac po jajcach albo szczac gdzie popadnie i nikt sie dziwnie nie patrzy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów