📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie jest żadne pompowanie kółka tylko stary jak świat sposób na zakładanie opony, która zsuneła się z felgi, ALE WYGLADA BAJERANCKO. Piwo ;D
sherman Szczera prawda, koło może i sprawia wrażenie napompowanego, ale po chwili flaczeje, powietrze stygnie... Jednak opona pozostaje założona na feldze i o to właśnie chodzi.
nie uważałem na chemii / fizyce w gimnazjum ;D
co oni wpsikują do tych opon ? zwykły dezodorant ?
Więc już wam mówię jak to działa. Oglądałem dziś o tym program akurat
Między oponę a felgę leje się eter i podpala. Ta opona nie miała flapa tylko chodzi o to aby opona wskoczyła automatycznie na felgę To z kosiarką to raczej popisowo bo wykonuje się to głównie w trudnych warunkach pogodowych w ciężarówkach. Więc rozwiewam wątpliwości, że jak macie flapa to się tak opona napompuje. Oczywiście przy wielkich oponach, takich jak mają ciężarówki, istnieje spore niebezpieczeństwo, że opona pęknie i wybuchnie ogniem i sprężonym powietrzem w twarz, co również może doprowadzić do śmierci.
PS. Zaraz komuś resp urośnie bo napisze, że za długie i nie chce mu się czytać.
Między oponę a felgę leje się eter i podpala. Ta opona nie miała flapa tylko chodzi o to aby opona wskoczyła automatycznie na felgę To z kosiarką to raczej popisowo bo wykonuje się to głównie w trudnych warunkach pogodowych w ciężarówkach. Więc rozwiewam wątpliwości, że jak macie flapa to się tak opona napompuje. Oczywiście przy wielkich oponach, takich jak mają ciężarówki, istnieje spore niebezpieczeństwo, że opona pęknie i wybuchnie ogniem i sprężonym powietrzem w twarz, co również może doprowadzić do śmierci.
PS. Zaraz komuś resp urośnie bo napisze, że za długie i nie chce mu się czytać.
Arkadiusz90 napisał/a:
nie uważałem na chemii / fizyce w gimnazjum ;D
Zwykły dezodorant starczy.
Cytat:
Orchówek: 25-latek zginął pompując koło ciężarówki
25-letni mieszkaniec Orchówka zginął w wyniku wystrzału pompowanego koła od samochodu ciężarowego.
Do zdarzenia doszło w poniedziałek po godz. 16.00. 25-latek przyjechał na teren firmy transportowej, gdzie czekał na swoich znajomych
- Oczekując na nich zaproponował pomoc ich ojcu w pompowaniu koła samochodu ciężarowego. Po chwili mężczyzna znalazł 25-latka leżącego obok swojego samochodu, zaś około 1.5 m dalej leżało rozerwane koło - informuje Bożena Chomiczewska z włodawskiej policji.
Mimo udzielonej pomocy mężczyzna zmarł. Prokurator zarządził sekcję zwłok 25- latka.
źródło: kurierlubelski.pl
Ja pierdole Normalnie zaraz se pójdę spuścić luft z opony
spuść sobie luft tylko zabierz osobę która to nagra. Może będzie materiał na harda
Arkadiusz90, np plak taki do picowania deski rozdzielczej w aucie
@ffsapher, to moze być każdy palny spray, jak sie uprzesz to i benzyne mozesz rozpylic do srodka, chodzi o to, aby ta substancja rozpylona w powietrzu byla bardzo latwopalna. W ramach doswiadczen poprobowalbym rozpyloną mąką albo wiórami bo rozpylone w odpowiednim stezeniu daja ladne jebniecie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów