Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@muchospray
moja rodzina poczawszy od poczatkow malzenstaw moich rodzicow nie brala zadnego, nawet najmniejszego kredytu i jakos sie dorobilismy 3 domow w bloku.
wszystko to zalezy od tego jak kto zyje, akurat my kasa sie nie rzucalismy na zbedne rzeczy
dodam ze moj ojciec kiedy pracowal czyli jakies 30 lat to ciagle pil a przez 15 lat palil
dla chcacego nic trudnego
a ludize nie dosc ze sie rzucaja kasa, zyja za kredyty to pozniej wolaja o pomste do boga dlaczego oni musza nie ze swoich dowmow wyprowadzac sie na ulice.
czasem mnie to rozbraja jak jest reportaz o jakiejs kobiecie ktora placze ze nie ma na chleb dla dzieci bo jest samotna, a na mordzie tapeta i szlug w reku
a polacy wlasnie tak robia, ten kraj upadnie
3 domow w bloku.
O kurwa stary. Jak twoi rodzice dorobili sie 3 DOMÓW w BLOKU to mają jakieś konszachty z samym szatanem
Tak czy siak, chyba się nie zrozumieliśmy.
@mephic
@muchospray
moja rodzina poczawszy od poczatkow malzenstaw moich rodzicow nie brala zadnego, nawet najmniejszego kredytu i jakos sie dorobilismy 3 domow w bloku.
[/qoute]
sie nie chcwal bo cie do skarbówki zaraz ktoś podpierdoli bo pewnie wynajmujecie.
domów w bloku ? co to kurwa jest ? może o mieszkania chodzi...
Cytat:
wszystko to zalezy od tego jak kto zyje, akurat my kasa sie nie rzucalismy na zbedne rzeczy
dodam ze moj ojciec kiedy pracowal czyli jakies 30 lat to ciagle pil a przez 15 lat palil
dla chcacego nic trudnego
a ludize nie dosc ze sie rzucaja kasa, zyja za kredyty to pozniej wolaja o pomste do boga dlaczego oni musza nie ze swoich dowmow wyprowadzac sie na ulice.
czasem mnie to rozbraja jak jest reportaz o jakiejs kobiecie ktora placze ze nie ma na chleb dla dzieci bo jest samotna, a na mordzie tapeta i szlug w reku
a polacy wlasnie tak robia, ten kraj upadnie
z ostatnim zdaniem się zgodzę i dodam, że w przeciągu 2-3 lat, jak nie wcześniej.
Chyba cos ci sie pogieło z cytowaniem. I niezbyt wiadomo co jest czyje.
Ps. Ja już go podjebałem do skarbówki po IP
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów