18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:11
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56
Pomyłka NFZ
p................t • 2009-12-31, 16:10
Pan Nowak udał się do szpitala po wyniki badań żony.
Pracownik szpitala mówi:
- Bardzo nam przykro, ale mieliśmy tu trochę zamieszania i niestety wyniki pańskiej żony wróciły z
laboratorium razem z wynikami jakiejś innej pani Nowak i teraz nie wiemy, które są które. Szczerze
mówiąc, ani te, ani te nie są nadzwyczajne.
- Co to znaczy?
- Jedna z pań ma Alzheimera, a druga uzyskała pozytywny wynik testu na AIDS.
- Ale chyba badania można powtórzyć ?!
- Teoretycznie można, ale te badania są bardzo drogie, a Narodowy Fundusz Zdrowia nie zapłaci za dwa
testy dla tego samego pacjenta.
- To co ja mam robić ?
- Narodowy Fundusz Zdrowia zaleca w takiej sytuacji, by zawiózł Pan żonę do śródmieścia i tam
zostawił. Jeżeli trafi sama do domu, po prostu proszę zrezygnować ze współżycia.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Dalione 2009-12-31, 18:22
Pewnie oparte na prawdziwych faktach.
Zgłoś
prozal 2009-12-31, 18:28
a widziałeś nieprawdziwe fakty?
Zgłoś
.................. 2009-12-31, 18:31 7
prozal napisał/a:

a widziałeś nieprawdziwe fakty?

Chyba nie pamiętasz wiadomości za czasów komuny.
Zgłoś
M................g 2010-01-01, 9:55
Zawsze mnie zastanawiało, czemu facet ma ograniczyć seks. W końcu to jego żona, więc zapewne uprawiali go w czasie między wysłaniem próbki do testów a otrzymaniem wyników przez szpital, więc on też ma AIDS. A jak kobieta ma Alzheimera to można chyba zauważyć, nie? Nie cierpię bezsensownych i nieprzemyślanych dowcipów -.-
Zgłoś
GęsiorSB 2010-01-01, 11:53 3
MaxKing zjedz sobie lepiej batonika i zaśpiewaj Maksi King Ol Rajt, ok?
możesz dodać że lepszy od cesarza bo ma styl i smak.
Zgłoś
prozal 2010-01-01, 20:38 1
Linekk napisał/a:

Chyba nie pamiętasz wiadomości za czasów komuny.

nie, nie widziałem, ale skoro Ty widzisz fakty autentyczne to tylko pogratulować albo wysłać na odwyk
Zgłoś
.................. 2010-01-02, 6:44
prozal napisał/a:

skoro Ty widzisz fakty autentyczne to tylko pogratulować albo wysłać na odwyk

Ale sztywny korzeń z Ciebie, hehe.
Zgłoś
prozal 2010-01-02, 10:08
Linekk napisał/a:

Ale sztywny korzeń z Ciebie, hehe.

no faktycznie korzeń mam sztywny, ale to dlatego że mnie dziewczyna odwiedziła, pytanie skąd Ty o tym wiesz?
Zgłoś
Centurion 2010-01-02, 11:22
Nie wiesz że Linekk jest mistrzem kamuflażu?

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
prozal 2010-01-02, 11:35
Linekk to nie jest śmieszne, wyłaź spod łóżka!
Zgłoś
W 2010-01-02, 12:07 1
prozal napisał/a:

no faktycznie korzeń mam sztywny, ale to dlatego że mnie dziewczyna odwiedziła, pytanie skąd Ty o tym wiesz?

bo zaraz potem popędziła do Linkka i mu powiedziała
Zgłoś
phibrizzio 2010-01-03, 15:44 1
prozal napisał/a:

Chujowa dziewczyna, skoro odwiedziła a tam nadal sztywny ;]
Zgłoś
prozal 2010-01-06, 21:39
phibrizzio napisał/a:

Chujowa dziewczyna, skoro odwiedziła a tam nadal sztywny ;]

nie mów, że Ty poprzestajesz na jedenj "dziołszce"

kurcze zamiast mają być te
Zgłoś
qTwist 2010-01-11, 23:28
prozal napisał/a:

nie, nie widziałem, ale skoro Ty widzisz fakty autentyczne to tylko pogratulować albo wysłać na odwyk

Coś w tym jest, choć nie tak straszne jak akwen wodny, czy wrócić z powrotem, współpracować razem, cofać się do tyłu, w miesiącu styczniu i inne pleonazmy (czy jakoś tak).

Co do tematu, łatwiej byłoby jej powiedzieć, np. że się ją zdradzało, wtedy jeżeli ma AIDS, odejdzie, jeżeli ma Alzheimera zapomni. Proste.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem