Według opisu policjant z Milwaukee w Wisconsin przypadkowo wpakował kulkę w brzuch pana Davisa ścigając pana Browna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Film 6 dni temu obchodził swoje drugie urodziny. Może jakaś złota łopata dla autora posta ?
Zenonn napisał/a:
Film 6 dni temu obchodził swoje drugie urodziny. Może jakaś złota łopata dla autora posta ?
Według opisu policja udostępniła nagranie dopiero teraz - rodzina postrzelonego pana wytoczyła im proces.
Nie wiem, masz na YT te filmy zapewne z opisem a nie potrafisz nawet dokladnego info przekazać.
Podczas interwencji policjant strzelił, to się zgadza. Tyle że nie postrzelił browna tylko przypadkowego typa który zwie się Tari Davis.
I tak, rodzina wytoczyła proces ale rodzina Davisa a nie Browna.
Podczas interwencji policjant strzelił, to się zgadza. Tyle że nie postrzelił browna tylko przypadkowego typa który zwie się Tari Davis.
Rannhide napisał/a:
Nie wiem, masz na YT te filmy zapewne z opisem a nie potrafisz nawet dokladnego info przekazać.
Mój błąd, już poprawione, łap piwko za czujność.
szkoda że nie miał śrutówki
"Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
HansKloSS napisał/a:
Murzyn do murzyna podobny... rozumiem pomyłkę.
Hans, tak właśnie też sam chciałem napisać. Przykro mi, ale moje geny zmusiły komórki do produkcji gałek ocznych wrażliwych na pełne spektrum barw, a predefiniowana konstrukcja sieci neuronowej pozwala precyzyjnie rozróżniać twarze ludzi rasy białej, co niestety przekłada się na fakt, że każdy czarnuch wygląda dla mnie tak samo
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów