Sprawdzony wielokrotnie, nawet ostatnio po tym psikusie śmiechom nie było końca, wszyscy śmiali się i dokazywali.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Sprawdzony wielokrotnie, nawet ostatnio po tym psikusie śmiechom nie było końca, wszyscy śmiali się i dokazywali.
Jeśli ten żart jest genialny, to Ci koledzy mają iq mniejsze niż broda tego kolesia.
Zatrzymajcie tę karuzelę śmiechu
Chujowy żart, podpalanie długich włosów jest o wiele lepsze. Wiem bo sam takie mam i przy jakiejś szczególnie zakrapianej imprezie wpadłem na nietypowy pomysł jakim było spryskanie koledze ręki wodą kolońską na bazie alkoholu. Następnie użyłem zapalniczki w celu zapłonu owych włosów na tejże ręce. Kolega wybudził się z alkoholowego amoku i dziwnym odruchem przyłożył sobie płonącą rękę do głowy bujnej w włosy. Strasznie jebało, czasami z kolegą jeszcze pijemy jednak za każdym razem mam się na baczności, bo nigdy nie wiadomo kiedy zechce się zemścić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów