📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Buahahah... A już chciałem napisać "niech się cieszy, że w łeb nie dostał"...

Baronessa napisał/a:
Buahahah... A już chciałem napisać "niech się cieszy, że w łeb nie dostał"...
ty sie k🤬a zdecydoj czy jestes baba czy facet bo "chcialem" to kobieta by nic🤬ja nie napisala
lokal.szczecin napisał/a:
ty sie k🤬a zdecydoj czy jestes baba czy facet bo "chcialem" to kobieta by nic🤬ja nie napisala
może jest chłopem a czuje sie babą, ch cie to obchodzi...
okularnik napisał/a:

@ grubego należy jak najszybciej odstrzelić dla dobra ogółu...
frajer, lubię takich:)
frajer, lubię takich:)
ty sie k***a zdecydoj czy jestes baba czy facet bo "chcialem" to kobieta by nich*ja nie napisala
Zdecyduj u otwarte baranie,ale co do komentarza masz racje

Paluszek i główka to od roboty wymówka. Po prostu staremu nie chce się robić.
No k🤬a nie wierzę. Grubemu, tłuszcz zaatakował resztę zwojów w mózgu. Poza tym a gdzie obuwie ochronne u Kazika?
Taka z niego baba jak laska z Metina.
okularnik napisał/a:
A może k🤬a uważa się za Księżną Dianę i mamy się zwracać "Wasza wysokość"? K🤬a przeraża mnie ta tolerancja na zaburzenia psychiczne. Niedługo chorym na schizofrenie będziemy przytakiwać by nie obrażać ich uczuć.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie