📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wiecej zesranych było by gdyby w 3 miejscach na raz zaczeło napierdalac mysleli by ze terrorysci pewnie hahahah
kolega da nazwę nutki pierw?
hehe. dobre
spierdalali jak koty przed odkurzaczem xD
spierdalali jak koty przed odkurzaczem xD
Haha, podkłada w rękawicy kuchennej, by odcisków nie zdjęli. Co za łeb ;D
0:34 słychać strzały
Błagam o wincyj!!!!!!
Nikt nie krzyczał "allah akbar" a oni wypierdalaja... przecież wiadome jest że gdy nikt tak nie krzyczy to w pobliżu nie ma żadnego kozojebcy i wszyscy mogą czuć się bezpiecznie...
jakby ktoś potrzebował info co to za kawałek na wstępie ... to jeden z fajniejszych utworów punkowej grupy The Exploited, pt.: ALTERNATIVE. Większość z was może tego nie znać bo to są lata 80te haha
niech zaatakuje jakiś głąbów a nie ludzi którzy jeszcze wiedzą co to książka...
mi się nie podoba , i nie chodzi o pełne gacie ale o strach podejrzewam że jakieś uesej , tam słysząc dźwięk takiej seri mi bardzo dźwięk kałacha przypomina jak waliłem serią w monie lub słyszałem strzały , biblioteka to nie miejsce na takie żarty , pierwsze co sobie wyobraziłem jak bym się zachował w takiej sytuacji to na glebę i obserwował bym czy kule śmigają część gości normalnie by spanikowało pamiętajcie że oni mają z arabusami na pieńku , Panika rodzi wypadki a i komuś może coś takiego uszczerbek na psychice zostawić ,
takie mam zdanie
takie mam zdanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów