,,Dawno nic tak nie oburzyło Polaków jak wypowiedź posła Platformy Obywatelskiej, Stefana Niesiołowskiego dotycząca tego, że gdyby w Polsce dzieci były biedne to by jadły szczaw. Po miażdżącej krytyce poseł próbuje się wycofać ze swoich słów. - Myśmy cały szczaw wyjedli z nasypu i wszystkie śliwki jedli. Dziś te wszystkie śliwki leżą, dzieci grają w piłkę, szczawiu nikt nie zjada – powiedział kilka dni temu Stefan Niesiołowski na antenie TVN24"
,,Dawno nic tak nie oburzyło Polaków jak wypowiedź posła Platformy Obywatelskiej, Stefana Niesiołowskiego dotycząca tego, że gdyby w Polsce dzieci były biedne to by jadły szczaw. Po miażdżącej krytyce poseł próbuje się wycofać ze swoich słów. - Myśmy cały szczaw wyjedli z nasypu i wszystkie śliwki jedli. Dziś te wszystkie śliwki leżą, dzieci grają w piłkę, szczawiu nikt nie zjada – powiedział kilka dni temu Stefan Niesiołowski na antenie TVN24"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedyna różnica między partiami jest taka, że jedni trzymają język za zębami i starają się nie pierdolnąć głupiego tekstu a inni najpierw mówią a potem myślą.
pierdolenie, wkurwiają mnie już te wszystkie memy z Niesiołowskim... tekst wyjęty z kontekstu, bardzo dobrze mówił - wszystkie niemoty metodą "Panda..." non stop żyją na garnuszku państwa z zasiłku, stypendium, renty i chuj wie czego jeszcze żeby tylko nie ruszyć dupy do pracy... wielce pokrzywdzeni kurwa głodni męczennicy narodu - im się należy bo rudy zniszczył nasz naród!!!
Dobra a w zimę co mają jeść nie ma ani śliwek ani szczawiu.
pierdolenie, wkurwiają mnie już te wszystkie memy z Niesiołowskim... tekst wyjęty z kontekstu, bardzo dobrze mówił - wszystkie niemoty metodą "Panda..." non stop żyją na garnuszku państwa z zasiłku, stypendium, renty i chuj wie czego jeszcze żeby tylko nie ruszyć dupy do pracy... wielce pokrzywdzeni kurwa głodni męczennicy narodu - im się należy bo rudy zniszczył nasz naród!!!
Nie do końca tak jest, ci których najbardziej ciśnie bieda zazwyczaj zapierdalają żeby związać koniec z końcem i nie mają czasu na biadolenie. Reszta tych krzykaczy z metody "Panda..." są w mniejszości. Co nie zmienia faktu, że osoba na jego stanowisku powinna sobie darować takie złote rady. Ktoś kto pobiera emeryturę, dietkę poselską i uposażenie na prowadzenie biura, nie zna problemu niedostatku czegokolwiek, jest po prostu oderwany od rzeczywistości. Zwykły przysłowiowy Kowalski jest bardziej wartościowy dla państwa niż taka wiecznie nienażarta jednostka.
Poważnie? Tyle właśnie potrzeba, żeby zaliczyć swój pierwszy internetowy lincz? No przykro mi, ale to nawet nie jest tak że jego wypowiedź jest absolutnie bezsensowna, powiedziałbym wręcz że ma nieskończenie więcej sensu niż reakcja społeczeństwa. Internet płacze o tym od tygodnia, reakcja co najmniej jakby poparł tego hamburgera od "aborcja jest zbędna bo ofiary gwałtu nie urodzą dziecka"
pociąg szczawiu
Teraz, jak te złodziejskie kłamliwe bydlaki, które nami rządzą podejmą kolejne kroki świadomie niszcząc i rozsprzedając nasz kraj, będzie wystarczyło, że wyślą jednego psa, który coś zaszczeka na antenie jedynej słusznej stacji TVN i cały naród nic innego nie będzie widział. Obudźmy się wreszcie, kurwa!
Kto ma pojęcie o głodzie w Polsce ? Olejnik ? Przecież ona zgarnia taką kasę za obsmarowywanie ludzi, że te biedne, głodne dzieci takiej forsy w ciągu całego swojego życia nie zarobią.
Kto się zajmuje głodnymi dziećmi w Polsce ? Opieka społeczna, która wspiera społeczne patologie, a ludzie którzy naprawdę potrzebują od nich pomocy ''nie łapią się w kryteria''. Są jeszcze fundacje ''charytatywne'' z których tak naprawdę znikomy procent trafia na zbierany cel. Resztę zjada biurokracja i wynagrodzenia.
Sam jako dzieciak łaziłem po drzewach i opychałem się ''papierówkami'', rosnącymi dziko wiśniami i czereśniami, a czasem z dziecinnej wredności podpierdalało się komuś jakieś dobre owoce z ogródka.
Potrafiłem pół dnia siedzieć na rosnącej w okolicy wiśni, a potem z worem pełnym owoców poprosić matkę o zrobienie ciasta.
A dzisiaj ? Bogate dzieciaki siedzą na facebooku i piszą pierdoły, a biedne dzieci tak samo, bo opieka społeczna dba o informatyzację patologii... Za to wiśnie gniją na ziemi, a place zabaw świecą pustkami.
Tak więc zgadzam się wyjątkowo z Niesiołowskim - głód w Polsce jest sztuczny, żeby parę fundacji charytatywnych obsadzonych znajomymi i rodziną mogła spokojnie prosperować...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów