Tęgie głowy nad tym myślały
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Tęgie głowy nad tym myślały
Znaczy, nasrali mu do protezy?
To jest wyższy poziom samodystansu. On mówi: to nie jest moja noga! I to nie jest jego noga.
baku9797 napisał/a:
Ciężko to nawet nazwać dystansem do siebie xD
To jest wyższy poziom samodystansu. On mówi: to nie jest moja noga! I to nie jest jego noga.
Kurwa, ale bydło! I z czego się te zjeby tak cieszą?
taigatrommel napisał/a:
Kurwa, ale bydło! I z czego się te zjeby tak cieszą?
Oj, chyba ktoś tu miał nasrane do protezy
pokazali na mundialu, pokazuja na kazdych swoich wyjazdach, pokazali i tu.
jebac ich brudasow
pozazdroscic kolegow i poczucia humoru
jebac ich brudasow
pozazdroscic kolegow i poczucia humoru
jebane debile kurwi na caly dom a ci sie ciesza ze nasrali do protezy kurwy jebane ciekawe czy by im bylo tak smiesznie jak by dostali wpierdol i sie obudzili z gownem w gebie
Kawały, jakie Brytole robią swoim "Mejtom" z jednej strony bawią z powodu poziomu sadyzmu z drugiej- najczęściej są kurwa tak prostackie, że głowa mała.
Kawały, jakie Brytole robią swoim "Mejtom" z jednej strony bawią z powodu poziomu sadyzmu z drugiej- najczęściej są kurwa tak prostackie, że głowa mała.
powinien ktoś zrobić podobnie babci, ale na zęby
Jebane pedały pewnie potem ruchali tą protezę. W końcu było w niej gówno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów