18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
pinowak 2020-01-21, 21:43 19
Coś słabo przykręcony ten tv... Nie ze sie czepiam, ale pachnie ściemą...
Zgłoś
jbone 2020-01-21, 21:43 28
dobry biały człowiek powinien zawsze po raz ostatni widzieć światełko w tunelu-drogę do bram nieba.

dobry czarny człowiek powinien zawsze po raz ostatni widzieć czerń w tunelu-lufę broni skierowaną na jego twarz.
Zgłoś
J................k 2020-01-21, 21:48 5
pinowak napisał/a:

Pewnie ze sciema zobacz w 12 sekundzie ze kabel zasilania wogole nie był podlaczony do prądu
Zgłoś
Rozjebie 2020-01-21, 22:42 2
Jerzy_Owsik napisał/a:

Pewnie ze sciema zobacz w 12 sekundzie ze kabel zasilania wogole nie był podlaczony do prądu

Jak nie był to jak wyświetlałoby tę tapetę?
Zgłoś
J................k 2020-01-21, 22:45 5
Coordinator napisał/a:

Jak nie był to jak wyświetlałoby tę tapetę?

Przekazem myśli
Zgłoś
URAGE 2020-01-21, 22:46 5
Jerzy_Owsik napisał/a:

To raczej jakiś przewód HDMI, a nie zasilacz. Telewizor był włączony, przecież widać chociażby refleksy świetlne chociażby na stoliku. Film 100% legit. Pokazuje to tylko jak impulsywne jest zachowanie wśród zwierząt. Nie myślą, tylko działają instynktownie.
Zgłoś
J................k 2020-01-21, 22:49 2
URAGE napisał/a:

To raczej jakiś przewód HDMI, a nie zasilacz. Telewizor był włączony, przecież widać chociażby refleksy świetlne chociażby na stoliku. Film 100% legit. Pokazuje to tylko jak impulsywne jest zachowanie wśród zwierząt. Nie myślą, tylko działają instynktownie.

Kurwa film ma 11 sekund, radzę zaktualizować bazę danych

Zgłoś
maderfakermen 2020-01-21, 23:16 20
Tata ukradnie nowy.
Zgłoś
repowski 2020-01-21, 23:49 2
Zgłoś
opec 2020-01-21, 23:51 2
Kolejny filmik z durnowatego USA, gdzie takie fejki dostają tysiące wyświetleń.. Niezrównoważony czarny (zresztą biały też) prędzej zasadziłby lepę na pizdę pacholęciu za to że rozjebało tv niż wyżywał się na dogorywającym wyświetlaczu- zachowanie na tym filmiku to abstrakcja. No ale że lepy na pizdę dzieciom się nie klikają (tzn klikają, ale bydzie tyż kuratelka, a argument "to tak na niby wysoki sądzie bo hehe śmieszny filmik" mogą nie zadziałać), to wymyślili sobie taki absurdalny wybuch niepoczytalności.
Zgłoś
J................o 2020-01-22, 0:25 3
Te zachowanie tylko utwierdza mnie w mojej teorii o różnicy cywilizacyjnej oraz inteligencji miedzy bialymi a czarnymi: czarni kieruja sie emocjami i instynktem ktory przeważa nad logika, spokojem i rozwaznym mysleniem. Bialy raczej by sie zastanowil nad przyczyną przed wyrzuceniem. A tu prosze - akcja i reakcja bez zastanowienia. tylko instynkt.
Zgłoś
kulawiec 2020-01-22, 0:31
opec napisał/a:

zachowanie na tym filmiku to abstrakcja.

Ja tam zawsze lubię skopać zwalony LCD, albo pierdolnąć ubitym talerzem, ty nie?
Zgłoś
IOI 2020-01-22, 8:10
pinowak napisał/a:

nie wiem czy to sciema, ale u mnie tv wisi tylko na hakach i tak samo go mozna zdjac bez problemu
Zgłoś
polakwrocek 2020-01-22, 8:21
Taki telewizorek to taniocha,
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów