📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kiedyś kawały o sraniu bekaniu i merytorycznym gównie śmieszyły 4-5 latków (jak ja byłem młodszy), teraz śmieszą ludzi na poziomie liceum gimnazjum.
Za "Konia Rafała" nigdy nie ma piwa.
Za "Konia Rafała" nigdy nie ma piwa.
kon rafal, trybson, kapitan bomba, dlaczego ja, trudne sprawy, program drzyzgi, inne gowniane seriale, to dowod na inteligencje polakow. jak w ogole mozna sie tym jarac, dno w chuj. tusk nie mogl sobie znalezc lepszych imbecyli do okradania niz polacy.
kapitan bomba to najgorsze gowno z wymienionych. widac, ze robione przez kryptopedalow. wszedzie w tej kreskowce sa fiuty, podtekst gejowski, co tu wiecej pisac. grupa odbiorcow to imbecyle i debile. a kto sie tym jara jest odrazu do tej grupy przynalezy
ilyasoloviev napisał/a:
kapitan bomba to najgorsze gowno z wymienionych. widac, ze robione przez kryptopedalow. wszedzie w tej kreskowce sa fiuty, podtekst gejowski, co tu wiecej pisac. grupa odbiorcow to imbecyle i debile. a kto sie tym jara jest odrazu do tej grupy przynalezy
A ty cokolwiek przez swoje marne zycie stworzyles?
@up ja to codziennie rano w kiblu tworzę lepsze gówno niż to jakim jest kapitan bomba, koń rafał itp
ja pierdole, weźcie nie wrzucajcie tutaj tego dna, jak ktoś będzie chciał sobie to pooglądać to sobie zobaczy na jutubie -.-
@ilyasoloviev
oglądałeś wiecej niz jeden odcinek?
oglądałeś wiecej niz jeden odcinek?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów