Fuck lefties!!!To jest w Was, facetach, fajne. 3 godziny przygotowań, 5 minut zabawy a jaka uciecha! Dodatkowo umiecie cieszyć michę z byle gówna i sami sobie szukacie okazji do rozrywki. Takie wieczne dzieci, zajebiste
Prawda. Miło mi.
Jak oni tą furę tam wtarabanili??
Pod samochodem widać ramiona wózka widłowego, czy czegoś takiego.
To jest w Was, facetach, fajne. 3 godziny przygotowań, 5 minut zabawy a jaka uciecha! Dodatkowo umiecie cieszyć michę z byle gówna i sami sobie szukacie okazji do rozrywki. Takie wieczne dzieci, zajebiste
mi tu smierdzi jajcami niema dziewczyn na sadolu i tak by nie chwalila samcow
mi tu smierdzi jajcami niema dziewczyn na sadolu i tak by nie chwalila samcow
Przykro mi, że tylko takie okazy spotykałeś w życiu. Nie załamuj się, są też i inne laski niż księżniczki atencjuszki. Może Ci się jeszcze poszczęści.
A jak nie to dopłać kurwie z 50 zł, to założy specjalnie dla Ciebie konto na sadolu.
Przykro mi, że tylko takie okazy spotykałeś w życiu. Nie załamuj się, są też i inne laski niż księżniczki atencjuszki. Może Ci się jeszcze poszczęści.
A jak nie to dopłać kurwie z 50 zł, to założy specjalnie dla Ciebie konto na sadolu.
XDDD
Pod samochodem widać ramiona wózka widłowego, czy czegoś takiego.
Dobrze mówisz
A tobie który z sadoli dopłacił? Bo widzę ze dobrze znasz cennik.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów