📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
Piwo za to ze w POlsce nie docenia się młodych o utalentowanych twórców i konstruktorów przez co muszą wyjeżdżać na zachód.
To jeden z tych młodych ludzi, który opanował trudną sztukę samoobciągania....
bidak szkoda ze jeszcze nie zna sterowania od srony programowania i tak i tak ma skrecanie w systemie 0/1 ... wiec jak gownienie sie jezdzilo tak gownianie sie jezdzi tylko ze sobie deska pomacha ... ale pomysl mial
Przynajmniej mu elektronika nie pójdzie
kz7.pl - dupeczki półnagie
dajbuziaka.pl - dupeczki ubrane
Ostatni dobry NFS kolego to był Porsche 2000 lub Porsche Unleashed jak kto woli. Underground`y były już arcadową popierdółką do pokolenia playstation, więc akurat nie wiele stracił że miał sterowanie 0/1 bo i tak na jedno wychodziło.
qbsol napisał/a:
bidak szkoda ze jeszcze nie zna sterowania od srony programowania i tak i tak ma skrecanie w systemie 0/1 ... wiec jak gownienie sie jezdzilo tak gownianie sie jezdzi tylko ze sobie deska pomacha ... ale pomysl mial
Że co kurwa ? wyjaśnij dokładniej o co ci chodzi z systemem sterowania 0/1 bo jak dla mnie to napisałeś głupotę ....
MortiCRX - czy, jak tam kurwa masz... To tylko twoje zdanie, mało ważne.
A piwko stawiam, bo liczy się pomysł i chęci!
A piwko stawiam, bo liczy się pomysł i chęci!
poszedł na łatwizne bo na automacie jeździ.
Smarxus napisał/a:
jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
jak się nie ma co się lubi to się nie ma co się lubi, proste
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów