📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
I to jest profesorek z krwi i kości, a nie wiecznie smutne i nadąsane staruchy. Browar jak najbardziej zasłużony
ej bez kitu z tym zadankiem z końca filmu. Ja to chyba w gimnazjum miałem..
Przyjebaliście się że to zadania z gimnazjum? no i co z tego?liczy się chyba cala ta śmiechowa akcja a nie poziom trudności przykładu. Pozdrawiam z polibudy wrocławskiej
Tam jest troche inny system nauczania i sa zajecia z cylku "powtorka z liceum". Ida na to ludzie starsi, ktorzy musza odswierzyc wiedze, albo lenie co chca masters zrobic i potrzeba im latwych kredytow. Chciaz nie powiem. Na drugim semestrze matmy ucza cie rownan funkcji liniowej i kwadratowej, to szalu nie ma.
Tak, zgadza się. Tak powinna wyglądać edukacja.
Tak, zgadza się. Tak powinien nauczać profesor (nauczyciel) z powołania.
Ale ile razy do kurwy nędzy można słuchać (czytać), że tak powinno się edukować, tak powinni się zachowywać nauczyciele...to tak jak notoryczne pierdolenie, że niebo jest niebieskie.
P.S. Tak, poproszę maść na dól bupy.
Tak, zgadza się. Tak powinien nauczać profesor (nauczyciel) z powołania.
Ale ile razy do kurwy nędzy można słuchać (czytać), że tak powinno się edukować, tak powinni się zachowywać nauczyciele...to tak jak notoryczne pierdolenie, że niebo jest niebieskie.
P.S. Tak, poproszę maść na dól bupy.
Studiuje w USA i stwierdzam że zajęcia na studiach (undergraduate) są dosyc łatwe. Tak jak zobaczyliście na powyższym przykładzie, wszystko jest prawdą: bardzo dużo nauczycieli jest wyluzowanych, nie ma ciągłej napinki na nauke. Nauka do byle jakiego egzaminu zajmuje około 6-8h. Ale wiecie dlaczego amerykanie mają takie łatwe studia? Przez to że murzyni są idiotami i na wyższym poziomie nauki by niczego nie zaliczyli i by się protesty zaczęły.
@tarasov 6-8h uważasz, za coś poniżej ludzkiej normy? uwierz, że na polskiej, na prawdę dobrej uczelni jest to wystarczające, aby zdać egzamin, w pierwszym terminie, nie jest to nic nadzwyczajnego, i uwierz, że nie spotkałem tu ani jednego murzyna, no ale chuj, uważajmy się za lepszych
kuba149 napisał/a:
@tarasov 6-8h uważasz, za coś poniżej ludzkiej normy? uwierz, że na polskiej, na prawdę dobrej uczelni jest to wystarczające, aby zdać egzamin, w pierwszym terminie, nie jest to nic nadzwyczajnego, i uwierz, że nie spotkałem tu ani jednego murzyna, no ale chuj, uważajmy się za lepszych
Poziom naszych uczelni jest 3 w europie i 5 na świecie, więc aż tak nie leżymy. Były jakieś badania robione przez bliżej mi nieznanych sprawców.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów