muzyka taka sobie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ja pierdole teraz żeby wybić jakąkolwiek nutę, trzeba do teledysku wjebać jakieś dupy..
Ogólnie muza chujowa, tyle co dupa fajna. Zresztą nie wiem co było celem autorów.
Ogólnie muza chujowa, tyle co dupa fajna. Zresztą nie wiem co było celem autorów.
kurwa a co w tym sadystycznego ? ja pierdole jak chcę posłuchać muzyki to załączam TV albo sobie na YT coś znajdę.
Każdy facet chociaż raz w życiu marzył o tym żeby zostać siodełkiem rowerowym.
Tylko medal jest muzyko wszystko inne to guwno!
Nom nagrywa taka swoją pupcie do teledysku i:
- co widzimy spódniczka w grochy i majteczki w grochy hmm tak na wszelki wypadek jak by jakiś prawdziwy samiec zupełnie przypadkiem zalukał i zobaczył co nieco to niech pasują do siebie.
- dziewczyna na rowerze w spódniczce to przecież potencjalny cel dla normalnego samca w każdym wieku!!
A potem na rozprawie o gwałt Sędzia powinien zapytać takiej "Chociaż dobry był?! - NIEWINNY"
Ave
- co widzimy spódniczka w grochy i majteczki w grochy hmm tak na wszelki wypadek jak by jakiś prawdziwy samiec zupełnie przypadkiem zalukał i zobaczył co nieco to niech pasują do siebie.
- dziewczyna na rowerze w spódniczce to przecież potencjalny cel dla normalnego samca w każdym wieku!!
A potem na rozprawie o gwałt Sędzia powinien zapytać takiej "Chociaż dobry był?! - NIEWINNY"
Ave
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów