Materiał zbiorczy z tego co się ostatnio działo w USA. Dużo już tu się pojawiło lecz dużo filmików było obciętych. Gwarantuję, że każdy znajdzie coś dla siebie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za długi materiał o lewicowych przyglupach którzy żyją w świecie masturbacyjnej fantazji. Lepiej popatrzeć na wyborców PO i lewicy, to to samo
NataliaW napisał/a:
Za długi materiał o lewicowych przyglupach którzy żyją w świecie masturbacyjnej fantazji. Lepiej popatrzeć na wyborców PO i lewicy, to to samo
Fakt, że zachowania dość podobne, ale ja już mam dość naszego podwórka i głupawych filmików ze stonogą. Niech wiedzą do czego lewica prowadzi.
Rany boskie , jakiś czarny w tv mówi , że Jezus jest najsłynniejszym czarnym, radykalnym rewolucjonistą w historii . Twierdzi, że supremacja i hipokryzja białych zafałszowały prawdziwy obraz Jezusa i pozbawiły czarnych dziedzictwa. ... Dla jasności : Jezus był semitą , prawdopodobnie o aparycji arabskiego szejka: krótkie włosy i przystrzyżona broda., ciemne oczy, ciemno oliwkowa karnacja.
Eknen napisał/a:
Rany boskie , jakiś czarny w tv mówi , że Jezus jest najsłynniejszym czarnym, radykalnym rewolucjonistą w historii . Twierdzi, że supremacja i hipokryzja białych zafałszowały prawdziwy obraz Jezusa i pozbawiły czarnych dziedzictwa. ... Dla jasności : Jezus był semitą , prawdopodobnie o aparycji arabskiego szejka: krótkie włosy i przystrzyżona broda., ciemne oczy, ciemno oliwkowa karnacja.
I nos haczykowaty zapewne.
Zastanawiam się na jednym.
Swego czasu w Europie, wraz z napływem "imigrantów" działy się analogiczne sytuacje, co aktualnie w USA (zamieszki, pobicia, akty wandalizmu, rozboje itp. itd.). Były wtedy przesłanki np. o tym, że policja niemiecka/francuska odgórnie narzucone miała, by nie informować opinii publicznej/mediów o naruszeniach ze strony "imigrantów", szkoły musiały występki takich uczniów tuszować, a sami winowajcy byli przez sądy wypuszczani na wolność z powodów wręcz dzisiaj (i wtedy) śmiesznych. To tylko przykłady.
Aktualnie w USA obserwujemy takie samo "wsparcie" dla "reprezentantów chaosu w społeczeństwie", co wtedy.
Pytanie - kto za tym stoi i z jakiego powodu?
Z pewnością nie jest to kwestia pieniędzy, ponieważ mając taką władzę, mogącą dyrygować i wpływać na zachowanie sądów/organów państwowych nie można przypuszczalnie siłą woli na ilość pieniędzy narzekać.
Więc z jakiego powodu ma to miejsce, czemu to ma służyć?
Nie wiem, co każdy z was sądzi o "New World Order", czy ujednolicając - wszelkich teorii odnośnie tajnych grup rządzących światem, ale osobiście uważam, że nic, co działo się wtedy i dzieje się teraz - nie jest przypadkowe.
O ile sam mam bardzo negatywne i krytyczne zdanie na temat świata i ludzi, tak nie jestem w stanie sobie wyobrazić, że to wszystko jest "naturalne", że wszyscy ci, co bronią BLM, Antify itp. rzeczywiście nie dostrzegają swojej hipokryzji i niszczących skutków swoich działań. Część z pewnością nie dostrzega, w swej próżności i głupocie, ale reszta robi to świadomie i z premedytacją.
Pozwolę sobie też na cytat:
"Prawda jest taka, że prawdy się nie dowiemy"
Pozostaje nam więc tylko szukanie poszlak. "Nam" - mam na myśli wszystkich zdrowo myślących, rozsądnych, znających szacunek i nie zepsutych osób, chociaż mamy mniejszą siłę przebicia, tak uważam. Ale nie piszę tego, by zdemotywować, wręcz odwrotnie - by uświadomić, że musimy się jednoczyć w imię wspólnego wroga, wrogich (bez)wartości i walczyć z tą "nowoczesną ideą pseudo człowieka".
Pozwolę sobie na drugi cytat:
"Ciężkie czasy tworzą silnych ludzi.
Silni ludzie tworzą dobre czasy.
Dobre czasy tworzą słabych ludzi.
Słabi ludzie tworzą ciężkie czasy."
Swego czasu w Europie, wraz z napływem "imigrantów" działy się analogiczne sytuacje, co aktualnie w USA (zamieszki, pobicia, akty wandalizmu, rozboje itp. itd.). Były wtedy przesłanki np. o tym, że policja niemiecka/francuska odgórnie narzucone miała, by nie informować opinii publicznej/mediów o naruszeniach ze strony "imigrantów", szkoły musiały występki takich uczniów tuszować, a sami winowajcy byli przez sądy wypuszczani na wolność z powodów wręcz dzisiaj (i wtedy) śmiesznych. To tylko przykłady.
Aktualnie w USA obserwujemy takie samo "wsparcie" dla "reprezentantów chaosu w społeczeństwie", co wtedy.
Pytanie - kto za tym stoi i z jakiego powodu?
Z pewnością nie jest to kwestia pieniędzy, ponieważ mając taką władzę, mogącą dyrygować i wpływać na zachowanie sądów/organów państwowych nie można przypuszczalnie siłą woli na ilość pieniędzy narzekać.
Więc z jakiego powodu ma to miejsce, czemu to ma służyć?
Nie wiem, co każdy z was sądzi o "New World Order", czy ujednolicając - wszelkich teorii odnośnie tajnych grup rządzących światem, ale osobiście uważam, że nic, co działo się wtedy i dzieje się teraz - nie jest przypadkowe.
O ile sam mam bardzo negatywne i krytyczne zdanie na temat świata i ludzi, tak nie jestem w stanie sobie wyobrazić, że to wszystko jest "naturalne", że wszyscy ci, co bronią BLM, Antify itp. rzeczywiście nie dostrzegają swojej hipokryzji i niszczących skutków swoich działań. Część z pewnością nie dostrzega, w swej próżności i głupocie, ale reszta robi to świadomie i z premedytacją.
Pozwolę sobie też na cytat:
"Prawda jest taka, że prawdy się nie dowiemy"
Pozostaje nam więc tylko szukanie poszlak. "Nam" - mam na myśli wszystkich zdrowo myślących, rozsądnych, znających szacunek i nie zepsutych osób, chociaż mamy mniejszą siłę przebicia, tak uważam. Ale nie piszę tego, by zdemotywować, wręcz odwrotnie - by uświadomić, że musimy się jednoczyć w imię wspólnego wroga, wrogich (bez)wartości i walczyć z tą "nowoczesną ideą pseudo człowieka".
Pozwolę sobie na drugi cytat:
"Ciężkie czasy tworzą silnych ludzi.
Silni ludzie tworzą dobre czasy.
Dobre czasy tworzą słabych ludzi.
Słabi ludzie tworzą ciężkie czasy."
Dodałem na wykop zobaczymy czy się przyjmie. Pozdrowienia dla Zirgina. wykop.pl/link/5585705/ponad-godzina-dobrej-zabawy-przed-ekranem/
@2up Jeszcze są tacy, co z racji wychowania np. przez dziadków są mentalnie cofnięci o jedno pokolenie i mogą np. być moralnymi / silnymi ludźmi w chujowych czasach. Strasznie trudno jest żyć w takich warunkach, nie poddać się spółdzielniom szaraczków i nie zejść na psy.
Smutne jest to że nawet jakieś białe śmiecie się tam znajdą między tym bydłem...
Halman napisał/a:
ja mam tylko 3 minutową odpowiedz na ten ponad godzinny filmik ale jakże kurwa wymowny;
Ciarka oglądając to jest zesrany....
Nie chciałbym mieszkać obecnie w kurwidole zwanym USA. Może w latach 80-90 miało to sens, ale na pewno nie teraz. A my zamiast budować nasz kraj, żremy się politycznie. Raz PIS, raz PO i tak do usranej.
Gnostyk napisał/a:
Zastanawiam się na jednym.
Filozujesz i filozujesz i nic z tego nie wynika. Wybryki BLM są traktowana ulgowo , bo prostu nie chcą dopuścić do eskalacji zamieszek. To co liczy się najbardziej to poparcie opinii publicznej dla sprawy... Dzięki temu, że pozwolono BLM na rozpierdol , ludzie przestali ich popierać . Rządzący nie są idiotami i nie pozwolą na to , aby z degeneratów zrobić następnych męczenników za sprawę. Co do wybryków migrantów w Europie.. Merkel rzekomo w swoim miłosierdziu i poczuciu winy za hitlerowskich przodków wpuściła hordę do Europy. Wszyscy myślą , że to był błąd, ale Niemcy rozpaczliwie potrzebują pracowników . Nawet jeśli z dwu milionowego stada nowo przybyłych pracę podejmie tylko 10% to będzie socjalny sukces. Za 100 lat 3 generacja w większości będzie zasymilowana. i będzie pracować. Niemcy dalej będą mieć populację 90 milionów , 60 milionów białych panów i 30 milionów potomków migrantów pracujących fizycznie dla rasy panów. Tymczasem biała , konserwatywna Polska będzie na wymarciu z populacją 16 milionów. Niemcy zawsze górą. A to, że wybryki są tuszowane ? Powód jest jeden. Nikt nie chce dopuścić do napięć na tle rasowym i narodowościowym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów