Gdyby Poniedziałek był człowiekiem, byłby grubą rudą dziewczynką, która mówi Pani od matematyki, że Jasio nie zrobił pracy domowej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up to pierwsze objawy masochizmu
Suddenly Psychotic napisał/a:
Gdyby Poniedziałek był człowiekiem, byłby grubą rudą dziewczynką, która mówi Pani od matematyki, że Jasio nie zrobił pracy domowej.
... a wieczorem wygląda tak:
Poniedziałki są fajne, to dzień na trzeźwienie ewentualne bądź poprawkę.
poniedziałek byłby hitlerem
a piątek byłby najbardziej rozjebaną kurwą
Gdyby poniedziałek był człowiekiem to byłby rudym, grubym, skośnookim murzynem, pochodzenia żydowskiego. A i do tego jeszcze shemale.
Poniedziałek to zwykły dzień jak każdy inny, fakt że jest chujowy tak samo jak piątek mimo to że ma się na 14 bądź na 22 do pracy, ale co to kurwa zmienia ? Jak masz chujowe życie to je strać !
Rude kobiety są piękne a co do grubości każdy postrzega ja inaczej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów