18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CookieMonssster 2012-05-09, 1:09
Wyzywacie kumpli od nie wiadomo kogo, a on to niby lepszy... @Talth92 to uważasz za drobne potknięcie!? Okolice południa, wszyscy trzeźwi (na kacu) a on tak nawalony, ze ledwie idzie.... przychodzisz w gości i jesteś w takim stanie, że ciężko Cię dobudzić lodowatą wodą dzień po i to ma być niby w porządku i to wszyscy dookoła są Ci źli? Alkohol nie jest dla wszystkich... nie umiesz pić jak należy to nie pij wcale....
Zgłoś
paczek1262 2012-05-09, 1:26
kudlaty1125 napisał/a:

Kurwa, znęcanie się nad pijanymi jeszcze bardziej mnie wkurwia, niż znęcanie nad zwierzętami. Nie ma to jak wykorzystywać czyjąś chwile słabości. Skurwysyństwo, inaczej nie można tego nazwać.
W dodatku ten gościu na początku w różowej koszulce i puszystych zółtych klapcioszkach. Ja pierdole,
Edit:
@down
Nigdy tego nie przeżyłem i nie przeżyje bo mam dobrych kolegów, a nie jakichś zjebów którzy starają się na mnie dowartościować gdy jestem pijany. Ostatni raz byłem pijany w czwartek, piątek (tutaj był zgon) i sobotę. Jak czasem widać po moich postach, to lubię napoje alkoholowe
Ciekawe skąd tyle gniewu w twej wypowiedzi. Czyżby złe wspomnienia z imprezki?

po chuj się schlał do nieprzytomności?
Zgłoś
tomkararek 2012-05-09, 5:43
oh oh jakie to kurwa zabawne ze wrescie uzyli mozgo wielkosci tik taka
Zgłoś
w................s 2012-05-09, 7:53
łoooo kurka ale zgon
Zgłoś
.................. 2012-05-09, 7:54
Huh, jaskrawozielone gatki, różowa koszulka...
Zgłoś
mirabelek76 2012-05-09, 9:22
Osoba doprowadzająca się do tego stanu w towarzystwie pijących musi się z tym liczyć. Filmy tego rodzaju uważam za zajebiście śmieszne i dające do myślenia a przeciwnikami są ALKOFIXY , dziękuję
Zgłoś
brylant1412 2012-05-09, 11:33
to sa zwykłe chuje do lania a nie kumple i jeszcze w neta puszczają u nas na dzielni za takie coś to chuj w dupe.
Zgłoś
~mad~ 2012-05-09, 11:49
paczek1262 napisał/a:

po chuj się schlał do nieprzytomności?

po chuj to kaczor w wodzie stoi
Zgłoś
j................3 2012-05-09, 13:48
na mazurach w sierpniu jebłem się spać na materac na zewnątrz i spadłem na trawę a nad ranem rosa i sierpniowe noce chłodne...obudziłem się z wychłodzeniem organizmu w karetce przykryty aluminiową folią w samych gaciach
Zgłoś
defcon1 2012-05-09, 14:51 1
Ja kurwa dobrze znam takich ludzi. Założę się, że cwaniaczek z wężem i kamerzysta sami wczoraj nie pili i teraz najbardziej cwani robią pośmiewisko z gościa który przesadził. Dla mnie to skurwysyństwo i cwaniactwo, nie mówię, że zawsze trzeba się napierdolić do zgona, ale skoro sam nie pijesz to zostaw w spokoju lub pomóż w trudnej chwili kumplowi z którym wczoraj melanżowałeś.
Zgłoś
Jedras992 2012-05-09, 14:53
Taka pojebana moda znęcania się na zezgonowanych kumplach to przypełzło z ameryki, i teraz coraz młodsza gównarzeria chwyta za alkohol i padają jak muchy, a ciut trzeźwiejsi koledzy malują penisy na twarzach itp., "bo zajebisty filmik będzie", "i na facebooka będzie można wstawić jaki to ja jestem zajebisty"
Też lubię alkohol, ale zgon miałem raz w życiu i to jeszcze nie miałem nawet 17 lat i jak przyczołgałem się do domu to obrzygałem tatę, a on jeszcze mnie położył spać i wyprał mi ubrania. I tak powinno się robić a nie znęcać... Znęcać to się można jak ofiara na kacu będzie.
Zgłoś
TrooperBR 2012-05-09, 16:02
dlatego zawsze mam przy sobie fete ;D
Zgłoś
p................k 2012-05-09, 17:16
~mad~ napisał/a:

po chuj to kaczor w wodzie stoi

jak widac chustawka i moze 4 krzesla a na filmie 3 typow.. w tym 2 nie pilo a dziewczynek brak, jak tu sie nie spic w kretynskim towarzystwie?
Zgłoś
marna 2012-05-09, 18:34 1
TrooperBR napisał/a:

dlatego zawsze mam przy sobie fete ;D

żeby móc w każdej chwili zrobić sałatkę grecką?
Zgłoś
m................l 2012-05-09, 21:16
Kurwa każdy się kiedyś schlał do nieprzytomności. Nawet jak się tak najebał to nie jest to powód do poniżania. Ja bym się czuł chujowo po czymś takim. U nas nie raz ostre zgony się zdarzały ale nikt nigdy nikogo niczym nie wymazał ani nie wymalował. Zwykłe frajerstwo ze strony "kolegów".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem