📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Pobudka po melanżu.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyzywacie kumpli od nie wiadomo kogo, a on to niby lepszy... @Talth92 to uważasz za drobne potknięcie!? Okolice południa, wszyscy trzeźwi (na kacu) a on tak nawalony, ze ledwie idzie.... przychodzisz w gości i jesteś w takim stanie, że ciężko Cię dobudzić lodowatą wodą dzień po i to ma być niby w porządku i to wszyscy dookoła są Ci źli? Alkohol nie jest dla wszystkich... nie umiesz pić jak należy to nie pij wcale....
kudlaty1125 napisał/a:
Kurwa, znęcanie się nad pijanymi jeszcze bardziej mnie wkurwia, niż znęcanie nad zwierzętami. Nie ma to jak wykorzystywać czyjąś chwile słabości. Skurwysyństwo, inaczej nie można tego nazwać.
W dodatku ten gościu na początku w różowej koszulce i puszystych zółtych klapcioszkach. Ja pierdole,
Edit:
@down
Nigdy tego nie przeżyłem i nie przeżyje bo mam dobrych kolegów, a nie jakichś zjebów którzy starają się na mnie dowartościować gdy jestem pijany. Ostatni raz byłem pijany w czwartek, piątek (tutaj był zgon) i sobotę. Jak czasem widać po moich postach, to lubię napoje alkoholowe
Ciekawe skąd tyle gniewu w twej wypowiedzi. Czyżby złe wspomnienia z imprezki?
po chuj się schlał do nieprzytomności?
oh oh jakie to kurwa zabawne ze wrescie uzyli mozgo wielkosci tik taka
łoooo kurka ale zgon
Huh, jaskrawozielone gatki, różowa koszulka...
Osoba doprowadzająca się do tego stanu w towarzystwie pijących musi się z tym liczyć. Filmy tego rodzaju uważam za zajebiście śmieszne i dające do myślenia a przeciwnikami są ALKOFIXY , dziękuję
to sa zwykłe chuje do lania a nie kumple i jeszcze w neta puszczają u nas na dzielni za takie coś to chuj w dupe.
na mazurach w sierpniu jebłem się spać na materac na zewnątrz i spadłem na trawę a nad ranem rosa i sierpniowe noce chłodne...obudziłem się z wychłodzeniem organizmu w karetce przykryty aluminiową folią w samych gaciach
Ja kurwa dobrze znam takich ludzi. Założę się, że cwaniaczek z wężem i kamerzysta sami wczoraj nie pili i teraz najbardziej cwani robią pośmiewisko z gościa który przesadził. Dla mnie to skurwysyństwo i cwaniactwo, nie mówię, że zawsze trzeba się napierdolić do zgona, ale skoro sam nie pijesz to zostaw w spokoju lub pomóż w trudnej chwili kumplowi z którym wczoraj melanżowałeś.
Taka pojebana moda znęcania się na zezgonowanych kumplach to przypełzło z ameryki, i teraz coraz młodsza gównarzeria chwyta za alkohol i padają jak muchy, a ciut trzeźwiejsi koledzy malują penisy na twarzach itp., "bo zajebisty filmik będzie", "i na facebooka będzie można wstawić jaki to ja jestem zajebisty"
Też lubię alkohol, ale zgon miałem raz w życiu i to jeszcze nie miałem nawet 17 lat i jak przyczołgałem się do domu to obrzygałem tatę, a on jeszcze mnie położył spać i wyprał mi ubrania. I tak powinno się robić a nie znęcać... Znęcać to się można jak ofiara na kacu będzie.
Też lubię alkohol, ale zgon miałem raz w życiu i to jeszcze nie miałem nawet 17 lat i jak przyczołgałem się do domu to obrzygałem tatę, a on jeszcze mnie położył spać i wyprał mi ubrania. I tak powinno się robić a nie znęcać... Znęcać to się można jak ofiara na kacu będzie.
~mad~ napisał/a:
po chuj to kaczor w wodzie stoi
jak widac chustawka i moze 4 krzesla a na filmie 3 typow.. w tym 2 nie pilo a dziewczynek brak, jak tu sie nie spic w kretynskim towarzystwie?
TrooperBR napisał/a:
dlatego zawsze mam przy sobie fete ;D
żeby móc w każdej chwili zrobić sałatkę grecką?
Kurwa każdy się kiedyś schlał do nieprzytomności. Nawet jak się tak najebał to nie jest to powód do poniżania. Ja bym się czuł chujowo po czymś takim. U nas nie raz ostre zgony się zdarzały ale nikt nigdy nikogo niczym nie wymazał ani nie wymalował. Zwykłe frajerstwo ze strony "kolegów".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów