Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wiem czy wiecie, ale prowadzący ten program Iwan Urgant zasłynął ostatnio tym, że biorąc udział w jakimś programie kulinarnym rzucił tekstem (cytat niedokładny) "Pociąłem zieleninę jak komunistyczny komisarz mieszkańców ukraińskiej wsi". Ból dupy Ukraińców i ogólne oburzenie było wielkie

Za rolę Mr. Blond'a, zawsze ten aktor będzie już miał u mnie szacunek.
wkurza mnie fakt że wszyscy go nie lubią, a cały czas o nim gadacie...nuda nie wracać do tego pedała niech słuch po nim zaginie amen.
@Suty_dziobaka za wstawkę ze wściekłych psów stawiam ci browara !
Świetny film tak nawiasem mówiąc !
Świetny film tak nawiasem mówiąc !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie