Kolejny filmik od Dude Perfect, polecam cały kanał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wszystko było by fajne gdyby nie to "jaranie" się pełnym ryjem po każdym uderzeniu.
Wiadomo że prób było pierdyliard (to pikuś) ale to darcie ryja skutecznie zmusiło mnie wyłączyć filmik po 58 sekundach.
Wiadomo że prób było pierdyliard (to pikuś) ale to darcie ryja skutecznie zmusiło mnie wyłączyć filmik po 58 sekundach.
Zawsze można wyciszyć dźwięk
Ciekawe. Oglądając zawiesiłem ryja nalewając sobie napój do szklanki. Resztę możecie dopisać sobie sami.
ja pitole, koleś ma dłuższą reklame niż reklamy polsatu pod koniec Hitu Polsatu!!! :--D
dziwne, ci kolesie swietnie graja w bilard, rzucaja pilkami, grafja w golfa itd.
normalnie kazdy z nich to czlowiek orkiestra.
normalnie kazdy z nich to czlowiek orkiestra.
Jakoś wolę, gdy na stole leży seksowna dziewczyna ...
Po skrócie DP liczyłem na coś innego
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów