Krótka i jakże barwna pieśń o niebezpieczeństwach, jakie niesie ze sobą seks analny Przy tym chwytliwa nuta, ho, ho, przed Wami Wendy Ho
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ściągnąłeś to gówno z Vivy?
To gówno jest na yt, nie musiałam się zmuszać do oglądania szczeniackiej tak zwanej muzycznej tv...
Beniu_Beniu napisał/a:
Ściągnąłeś to gówno z Vivy?
podejrzewam, że gówno to on ściągał z penisa nie raz, skoro to tutaj wrzucił ku przestrodze
Ona, panowie, nic nie ściągała z penisa Tak, tak, laska bez chuja na sadisticu, najwyżej mogła komuś zafundować taką pachnącą niespodziankę, hehe... Ale to może spotkać każdego, kto pcha co nie trzeba, gdzie nie trzeba. Gówno w dupie to jednak żadna nowość.
Nie ma anala nie ma browara
niech mi ktoś to przetłumaczy całe!
boję się odpalić, przestraszyłem się już samego obrazka.
"nie w dupę nie w dupę , gówno gówno bleehh!" i tak 28 razy
ot cała pieśń anty analna
Trzeba być prawdziwym dewiantem żeby chcieć przelecieć coś takiego,nie ważne w który otwór.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów