Trochę ją poparzyło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ciekawe czy jakby ugryzł uszko to by smakowało jak bekon
Szkoda kukły posłużyła by jeszcze jakiś czas ...... no a teraz .....ehhhh.....worek po ziemniakach na łeb nawet dla ślepego (
Ale jakbym dorwal czarnucha ktory jej to zrobil....
Oj rozpuscilbym go....
Oj rozpuscilbym go....
Cytat:
Tylko ze kwasem a nie woda...
Jak by był to kwas to by ze skóry mało co zostało
Jak dla mnie to tylko gorąca woda była
oj, nie porucha już sobie lasencja (a ładna była), same śmierdzące stulejki będą ją chciały
O tak ! to jest prawdziwy czarny humor.
na harda sie nie zalapala po kutasa pewnie nie ma
To był kwas siarkowy. Bylo o tej dziewczynie na discovery kiedys. Przed tym zdarzeniem byla jakas prezenterka w tv , jak znajdę to pokażę zdjęcia przed wypadkiem, bo ładna była.
magikp1 napisał/a:
Jak by był to kwas to by ze skóry mało co zostało
zależy jaki kwas, robię taki do czyszczenia zamków który rozpuszcza tlenki z tego gównianego stopu z którego jest zamek. Ale niespodzianka: możesz wsadzić paluch do flaszki i nic ci nie będzie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów