Kelner chyba nie dostanie napiwku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
azjata małe jajka mała strata
Syna już spłodził więc można amputować
Wszystko tam wpierdalają. Psy, nietoperze, robaki, jaja węża, robak z jajami. No kurwa wszystko co chcesz.
Azjata na początku nawet ładnie mówi po polsku " No zobacz" Filmował jak gamoń w pionie , ale zupełnie tak jakby spodziewał się że zaraz coś się stanie. Czyżby celowe działanie?
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Azjata na początku nawet ładnie mówi po polsku " No zobacz" Filmował jak gamoń w pionie , ale zupełnie tak jakby spodziewał się że zaraz coś się stanie. Czyżby celowe działanie?
Ty tak serio? Przecież widać że nagrywał telefonem puszczone na monitorze nagranie z monitoringu.
Dobzie, zie diupa nie biła gorąca!
ja lubie pod prysznicem sobie jaja parzyć, ustawiam na maksa gorącą wodę i polewam sobie, tak fajnie piecze. Też tak robicie?
Na koszt firmy.
Wszystko spoko, pranka chciał tylko zrobić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów