📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polacy nie uczą się na błędach... znowu będzie chujowo. Dopóki ten kurdupel nie został prezydentem powiem "niech ginie"
Co ten psychopata tu robi
Do tych co plują na TVN radzę, mniej TV Trwam
Do tych co plują na TVN radzę, mniej TV Trwam
gremlin1982 napisał/a:
Ten sweter to ma od Kononowicza jebany brzydal i w dodatku pedał
Wróć do przedszkola.
Oby te wybory wygrał Kaczyński.
Dildo napisał/a:
dajcie komoruskiego tego agenta WSI - bedzie duzo smieszniej
Ja tu czegoś kurwa nie rozumiem... Jeżeli oskarżamy kogoś że jest agentem kontrwywiadu NIEPODLEGŁEGO państwa, to może dorzućmy jeszcze agentów CBŚ, i CBA? Dostrzegasz tę subtelną różnice pomiędzy SB a WSI? Poczytaj raport o likwidacji w całości, zobaczysz jakie kwiatki wymyślił pan Macierewicz:) Zwłaszcza konkluzje dotyczące Subotica. Majstersztyk manipulacji! Poza tym, miała ukazać się druga, bardziej szczegółowa część raportu o WSI, i gdzie ona teraz jest? I zobacz jaką sytuacje mamy teraz. Zero kontrwywiadu. Nie chciałbym być teraz na misji wojskowej.
Komorowski to fatalny kandydat, z resztą jak i Kaczyński. Tyle można mu zarzucić, ale niektórzy twardo uskuteczniają zarzuty w sprawie WSI, a więc liczą się dla nich ogólne hasła, zatem nie spodziewam się żadnej odpowiedzi.
Po prostu, nieco bardziej dogłębna analiza faktów was przerasta, ot co.
Może pokrótce, fani komorowskiego, fani kaczyńskiego weźcie zróbcie se wszyscy ustawkę gdzieś a z sadistica: WYPIERDALAĆ.
za to kurwa wybierzcie sobie komorowskiego który nie potrafi składnie sklecić sensownego zdania, a potrafi tylko czytać to co mu napiszą, ew każą powiedzieć (mówię o donku)
i edit: poparcie dla SQT
i edit: poparcie dla SQT
i tak zaglosuje na niego....
Bronisław Komorowski - polonofob, dywersant, komuch, poseł PO, głosował za przekazaniem żydom w USA $65 miliardów bezpodstawnych "odszkodowań"
krzysieks89 napisał/a:
Bronisław Komorowski - polonofob, dywersant, komuch, poseł PO, głosował za przekazaniem żydom w USA $65 miliardów bezpodstawnych "odszkodowań"
Ale ma ładne buty.
Wolę jego, niż Komora, który z Polski zrobi tanią dziwkę dla UE, Rosji i Stanów. Te pierdoły z PO nie potrafią wykorzystać potęgi jaka drzemie w naszym zajebistym kraju. Jeżeli już nie JKM, to Kaczor jest mniejszym złem. A banany co TVN wielbią wypierdalać z tego kraju do upadających krajów zachodu. Przecież to zachód tak kochacie, wy metro cioty. To jest kurwa słowiańska POLSKA i jebać waszą tolerancję, komercję i prestiż! Te wartości nie prowadzą do niczego. W zachodniej Europie już teraz jest jedna wielka umieralnia, a PO usiłuje ze wszystkich sił doprowadzić do tego i u nas - HAŃBA!
przy tych 2 Jarek wypada całkiem przyzwoicie
[img:db35129c29]http://www.se.pl/media/pics/2008/06/05/wreszcie_300x250.jpg[/img:db35129c29]
[img:db35129c29]http://www.se.pl/media/pics/2008/06/05/wreszcie_300x250.jpg[/img:db35129c29]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów