Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bronisław Komorowski - polonofob, dywersant, komuch, poseł PO, głosował za przekazaniem żydom w USA $65 miliardów bezpodstawnych "odszkodowań"
Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że program i poglądy PiSu są autentycznie lewicowe i komunistyczne.
Wolę jego, niż Komora, który z Polski zrobi tanią dziwkę dla UE, Rosji i Stanów.
Akurat dziwkę dla Stanów z Polski to robi PiS...
Tak się kreuje wiedza na temat swojej partii elektoratu PiSu...
Pogratulować...
Wolę jego, niż Komora, który z Polski zrobi tanią dziwkę dla UE, Rosji i Stanów. Te pierdoły z PO nie potrafią wykorzystać potęgi jaka drzemie w naszym zajebistym kraju. Jeżeli już nie JKM, to Kaczor jest mniejszym złem. A banany co TVN wielbią wypierdalać z tego kraju do upadających krajów zachodu. Przecież to zachód tak kochacie, wy metro cioty. To jest kurwa słowiańska POLSKA i jebać waszą tolerancję, komercję i prestiż! Te wartości nie prowadzą do niczego. W zachodniej Europie już teraz jest jedna wielka umieralnia, a PO usiłuje ze wszystkich sił doprowadzić do tego i u nas - HAŃBA!
Lecz nogi, bo na głowę za późno psychopato.
"Zostałeś zmanipulowany przez PiS" - osoby które tak mówią sami zostali zmanipulowani przez Tuska i bandę z PO.
Tusk wszystkich w PO wyjebał w dupę. Bo dlaczego Rokita odszedł?
Był założycielem, ale jak doszedł Tusk to tak wszystkich ruchał, że żeby zachować choć odrobine honoru i dumy założyciel odszedł.
Aha, pomimo iż jest to sadol, z osób świętej pamięci sie nie stroi kurwa żartów.
Komorowski "przesiedzial" może i kilka lat w więzieniu, ale Kaczyńscy także, ale o tym, chojraki nie wspomnieliscie, co?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów